Breibabes door Debbie Macomber

Breibabes door Debbie MacomberTijdens mijn vakantie heb ik lekker wat boeken gelezen op mijn iPad. Handig want zo kan je gewoon je hele boekenkast meenemen, zonder veel extra kofferruimte gebruiken. Het boek ‘Breibabes’ van Debbie Macomber stond ook in de boekenkast van mijn iPad.

Breibabes gaat over Lydia. Nadat haar vader is overleden en zij herstelt is van kanker wil ze iets doen voor zichzelf. Ze gaat een breiwinkeltje beginnen, want breien is haar grootste hobby. Breien heeft haar zelfs uit een diep dal getrokken. Om wat bekendheid te krijgen plakt ze posters op over haar winkeltje en de breiclub die ze gaat beginnen. Drie vrouwen reageren: Jacqueline, Carol en Alix. Jacqueline wil een babydekentje breien voor haar schoondochter, waarmee ze een moeilijke band heeft. Carol breit het babydekentje voor haar toekomstige kind en Alix breit het dekentje omdat ze zo haar taakstraf kan vervullen. De vrouwen zijn totaal verschillend, maar toch komen ze wekelijks naar de breiclub van Lydia.

Daarnaast is de constante factor in Breibabes Lydia, maar ook zij heeft zo haar problemen. Want mag ze van zichzelf wel verliefd worden op die leuke jongen van de pakketdienst? Kan ze het nog ooit goed maken met haar zus die eigenlijk vindt dat ze teveel beslag legt op hun moeder. Kan het breiwinkeltje ├╝berhaupt wel overleven in deze winkelstraat die door bouwwerkzaamheden helemaal overhoop ligt?

Het is een heel leuk boek. Een echte chicklit, een beetje romantiek, genoeg drama en ook wel wat verdrietige passages. Kortom heerlijk vakantieleesvoer!

Titel: Breibabes
Auteur: Debbie Macomber
Uitgever: Unieboek Het Spectrum
Verschijningsjaar: 2006
ISBN: 9026985665
Genre: chicklit
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-23 No articles on this date.