Alles is zoals het zou moeten zijn door Daphne Deckers

Een boek van Daphne Deckers, voormalig model, presentatrice bij onder andere RTL Boulevard en schrijfster van opvoedkundige boeken, heeft nu haar eerst roman geschreven. Ik was best nieuwsgierig wat dit boek zou zijn.

Het Boek: Alles is zoals het zou moeten zijn

Het boek gaat over Iris vandenberg. Ze is een eindredacteur bij een productiebedrijf en haar lief Pieter heeft een goedbetaalde baan als arts. Maar dan gaat haar droomwens in vervulling, ze is zwanger van haar eerste kind. Alleen haar man is er helemaal niet blij en beweert zelfs dat het niet zijn kind is. Na de bevalling verlaat hij haar om met een veel jongere collega ontwikkelingswerk te doen. Kortom haar droomgezinnetje valt helemaal in duigen. Met een kwijlende hond, zwangerschapskilo’s en een baby zit ze in een veel te groot huis. Maar dan ontmoet zij die knappe hondenuitlater die invalt voor haar vaste hondenuitlater. Kan zij Pieter vergeten en is die knappe hondenuitlater wel wie hij zegt dat hij is?

Wat vind ik van het boek?

Het is een grappig boek, het laat je het leven zien van de ‘society’ om zo maar te noemen. Ook ‘Alles is zoals het moeten zijn’ is in de ik-vorm geschreven uit het oogpunt van hoofdpersoon Iris vandenBergh. Normaal hou ik daar niet zo van, maar doordat het op een vlotte en humoristische manier is geschreven blijkt het voor mij niet storend te zijn. Leuk boek om eens te lezen.

Titel: Alles is zoals het zou moeten zijn
Auteur: Daphne Deckers
Uitgever: Carrera
Verschijningsjaar: 2012
ISBN: 9789049952457
Genre: Roman
Winkelprijs: 19,90
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-22 No articles on this date.