Proberen: Usem Notecards

Proberen: Usem Notecards
Krabbeltjes, korte notities ik maak ze dagelijks, is het niet voor mijn werk dan is het wel voor mijn blog, net dat ene ideetje wat ik niet mag vergeten of die producten die ook nog op het boodschappenlijstje moeten staan. Kortom briefjes en post-its in allerlei formaten slingeren overal rond. Verder wordt er ook wel eens gevraagd of ik een visitekaartje heb, maar die heb ik niet. Daarom zijn deze kaartjes van USEM zo handig. Kaartjes ter grootte van een creditcard, die zo in je portemonnee passen, waarop je je eigen persoonlijke visitekaartje kan krabbelen.

De USEM Notecards:

Verschillende USEM notecardsOp de foto hiernaast zie je verschillende soorten kaartjes. Er zijn maar liefst negen verschillende USEM notecards: field, field plus, tango, tango plus, gallery, tableau de troupe, time, day, week. Alle negen hebben ze het formaat van een creditcard / visitekaartje en zijn afgedrukt op dik karton. Het past dus perfect in je portemonnee of in zo’n pasjeshouder. Je hebt dus kaartjes om afspraken op te maken of echt van die notitiekaartjes. Handig tijdens brainstormsessies.

Het idee achter USEM

Het idee is ontstaan toen Gijs de Wreker, bedenker van deze kaartjes, op zoek was naar nieuwe visitekaartjes. Hij wilde kaartjes maken met zijn eigen werk, maar helaas nergens blanco visitekaartjes te bedenken. Waarom waren deze kaartjes er niet? Op de keukentafel ontstond al snel een ontwerp, of liever gezegd negen ontwerpen. Stevig papier wat je uitnodigt om te ontwerpen, van krabbels tot je persoonlijke visitekaartjes of afsprakenkaartjes. Fröbelen dus! Als je op zoek bent naar ideeën om wat te doen met je USEM notecards, neem dan een kijkje in het USEM museum op Pinterest. Bij mij borrelt het in ieder geval van ideeën, binnenkort ook wat ontwerpen misschien van mij in het museum …

Waar zijn de USEM Notecards te koop?

De kaartjes zijn te koop via de USEM webshop. In een doosje zitten 50 kaartjes van het zelfde ontwerp. Ieder doosje wordt geleverd met een bijpassend bewaarbakje. Een doosje USEM Notecards kost 7,50 exclusief verzendkosten. Wanneer je de USEM Notecards cadeau wilt geven kan je kiezen uit verschillende soorten cadeaupapier. Via deze site kan je een keuze maken uit de verschillende mogelijkheden. Leuk om je cadeau helemaal op maat te maken!

(14 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-12 No articles on this date.