Limited Edition Badschuim: Kneipp Cacao

Kneipp Limited Edition Badschuim CacaoJe moet er wel snel bij zijn want dit is echt een Limited Edition van Kneipp: Kneipp Cacao. Bijna iedereen is gek op chocolade, de geur en smaak… Kneipp heeft dit gevangen in deze limited edition. Je creëert met Kneipp dus je eigen choco-verwenmoment.

Wat is Kneipp Cacao badschuim en douchegel?

De limited edition Kneipp Cacao badschuim en douchegel bevatten natuurlijke cacabonenextracten en amandelolie. Deze ingrediënten zorgen voor een zachte huid. Amandelolie geeft namelijk voeding en bescherming aan de huid en cacao heeft een kalmerende werking. Deze combinatie zorgt dus voor een goed en verzorgd gevoel. Daarnaast ruiken de producten naar echte chocolade. Deze Kneipp producten bevatten geen minerale oliën, zeep en conserveringsmiddelen. De producten zijn dermatologisch getest en geschikt voor alle huidtypen en zoals we van Kneipp gewend zijn de producten dierproefvrij. Wist je trouwens dat in Duitsland dit product de naam Seelentröster (zieltrooster) heeft meegekregen?

Cadeauverpakking Kneipp Cacao

Voor de feestdagen is er een ook een speciale Kneipp Cacao douche cadeauverpakking te koop. Deze cadeauset bevat een fles douchegel van 200 ml en een fijne puff. Leuk als Sinterklaascadeautje of als cadeautje onder de kerstboom.

Wat vind ik van Kneipp Cacao?

Bij het openen van de verpakking ruik je een duidelijke chocolade geur. Deze geur is zo echt dat de waarschuwing om het niet te drinken best wel terecht is, pas dus op met kleine kinderen. De Kneipp Cacao badschuim is fijn in het gebruik, het schuimt goed en je merkt aan je huid dat je huid er zachter van wordt. Na het badderen is de geur nog even aanwezig, maar niet te sterk. Met Kneipp Cacao verwen je echt even jezelf, je voelt je even als Sjakie in de Chocoladefabriek!

Wat kost Kneipp Cacao?

• Kneipp Cacao badschuim € 9,14 (400 ml)
• Kneipp Cacao douchegel € 5,07 (200 ml)

(22 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*