GreenLeaf Geurkaarsjes

Greenleaf GeurkaarsjesKaarsjes, die worden met deze donkere dagen genoeg gebrand. Natuurlijk zit er ook altijd een geurkaarsje bij, meestal van Bridgewater Candles zoals je wel vaker op Brutsellog Lifestyle hebt gelezen. Inmiddels heb ik een ander merk ontdekt wat zeker net zo lekker en goed geurt als de votive geurkaarsjes van Bridgewater namelijk GreenLeaf. Dit merk vond ik bij een lifestyle winkel in Rhenen Liz Living, een winkel met van allerlei woondingetjes.

GreenLeaf

Bij Liv Living kocht ik de GreenLeaf Hope en Wintercream kaarsjes. Net als alle andere votive kaarsjes is het handig om de kaarsjes te branden in speciaal daarvoor bestemde glaasjes. Wanneer je dit niet doet, dan smelten de kaarsjes veel sneller. De kaarsjes kunnen ongeveer 15 uur branden, wel is aan te raden om na 4 uur het kaarsje uit te blazen. De geur Hope is een combinatie van vers fruit, warme kruiden en zoete vanille, een kruidige geur dus. De geur Wintercream is een mengeling van romige vanille, amber en musk, ook best weer een kruidige geur. Voor deze kaarsjes heb ik destijds 1,95 per stuk betaald, in de verschillende webshops zie ik de GreenLeaf geurkaarsjes votive voor 2,25 staan. GreenLeaf is een Amerikaans bedrijf wat sinds 1975 bestaat en van alles rondom geuren maakt. In ieder geval de GreenLeaf geurkaarsjes zijn een welkome afwisseling op mijn favoriete Bridgewater geurkaarsjes. Net weer een iets andere geur en een bijna net zo’n uitgebreid assortiment.

(43 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-22 No articles on this date.