Sneak Peek November 2012

De maand is al weer voorbij! Wat gaat dat snel, de feestdagen en 2013 staan al weer voor de deur. Ook deze maand heb ik de leukste Brutsellog Instagram foto’s verzameld. Het was weer een leuke maand. Er stond genoeg op de planning, maar helaas niet alles heb ik kunnen doen. Werk en andere afspraken gaan voor op de leuke Brutsellog dingen. Desalniettemin is er toch genoeg gedaan. Kijk je mee?

herfstblaadjes
’s Ochtends loop ik altijd vanaf het station naar mijn werk, een klein kwartiertje lopen. Onderweg werd ik verrast door al deze kleuren. Herfst is begonnen. Toch mooi al die kleuren.

Kookpunt Bestelling
Bij Kookpunt heb ik een bestelling mogen plaatsen. Zo leuk om dan uit te pakken en nog allerlei extra’s te ontdekken!

Koopmans cake & koek
Bakken doe ik veel te weinig. De laatste tijd doet vooral Michel dat, maar dan broodbakken. Verrast was ik dan ook dat de buurjongen met een pakketje voor de deur stond. Nu moest ik wel bakken. De cake & koek was erg lekker!

Jamie Oliver cheeky mug
Pas geleden viel mijn favoriete mok van het aanrecht en brak in tig stukjes. Dan maar op zoek naar een nieuwe. Bij de Bijenkorf hebben ze de Jamie Oliver Cheeky mok, alleen wel net even anders dan mijn oude cheeky mug die ik tijdens onze citytrip in London bij een klein winkeltje op Paddington station heb gekocht. Het is dus nog wel even wennen.

Ruf Die Maus schoko muffins
Bij de Kaufland in Kleve kwam ik deze pakken tegen met Die Maus. Je kent het misschien wel van Die Sendung mit die Maus. Kleine tekenfilmpjes op de Duitse tv. Toen ik klein was keek ik er vaak naar.

Duitse thee
Wanneer we in Duitsland zijn zoek ik ook andere theesmaken op die in Nederland niet verkrijgbaar zijn. Mijn favoriete smaak Teekanne framboos & chocolade kan ik al een tijdje niet meer vinden, maar deze drie smaken wel, alleen al van de verpakking krijg je zin in de kerstdagen.

Lasagne
Lasagne, vreselijk lekker vind ik het, alleen heb ik niet altijd de tijd om het te maken. Deze grote bak heb ik op een zondag gemaakt. Maandag hoefde ovenschaal alleen nog maar in de oven. Lekker makkelijk zo na een lange werkdag!

Chanel lipstick
Eigenlijk weet ik niet meer waar ik dit proefmonstertje besteld heb. Ik was dan ook verrast toen het op de mat lag, wat een luxe proefmonster, het is dan ook wel van Chanel.

Sinterklaasversiering Corridor
In de Corridor Passage in Veenendaal is de Sint versiering weer volop aanwezig. Als je dan ’s avonds als het al wat donkerder is door de passage loopt voel je al echt de Sinterklaassfeer.

Warme Chocolademelk
Hier kan je me blij mee maken, warme chocolademelk. Kaarsjes aan warme choco, verwarming wat hoger. Perfect voor die donkere avonden. Bij de Kruidvat hebben ze overigens erg lekkere chocoladesticks, de blokjes chocolade smelt je in warme melk.

verzorgingssetje Hotel Slenaken
Michel had een jaar terug al een Bongobon gekregen van zijn vorige werk voor een hotelovernachting met diner. Pas nu hebben we de bon gebruikt. We zijn naar Zuid-Limburg geweest op het hoogst gelegen hotel van Nederland: Hotel Slenaken. Het was kort, maar wel even lekker er uit, heerlijk.

Vlaamse magazines
Slenaken ligt natuurlijk vlakbij België. Ik moest en zou dan ook even de grens over om weer wat Vlaamse magazines te halen. Mijn buit was weer groot: Goed Gevoel, Flair, Libelle, Vitaya en Libelle Lekker. Heerlijk leesvoer!

Toetje van de groenteboer
Best raar, een toetje van de groenteboer, maar het kan. Omdat we een weekendje weg waren geweest had ik een maaltijd bij de groenteboer gehaald en daar zag ik deze toetjes staan, tiramisu en frambozen. Lekker om jezelf even mee te verwennen. De tiramisu vonden we trouwens het lekkerst.

Gebakjes
Om te vieren dat mijn vriend een vast contract heeft gekregen, sinds een jaar kan de mazzelaar op de fiets naar zijn werk in plaats van filerijden, heb ik voor ons drieën gebakjes gehaald. Altijd spannend of ze de autoreis overleven!

Toetje van de groenteboer
Op vrijdag ga ik naar mijn vader, daar stond deze verrassing voor me klaar, had de postbode deze week afgeleverd. Een mand vol relax theeën, een bijzondere theemok, een warme deken en een doosje met kruiden. Het is nog geeneens Sinterklaas! Binnenkort meer over de Pickwick Herbal Goodness thee.

cote d'or chocolade
Britt had van mij een berg make-upjes gekregen. Als verrassing (en dank hiervoor) kreeg ik deze lekkere “double dark’ reep van Cote d’Or!

dr Oetker kwarktaart vanille speculaas
Het wordt weer bakken! Nu was bij de andere buren een pakje afgeleverd met deze Special Edition kwarktaart van Dr. Oetker: Vanille Speculaas. Dat wordt dus bakken en smikkelen!

Indische rijsttafel Mas Surabaya
Shoppen in Apeldoorn en daarna naar een Indisch afhaalcentrum. Deze rijsttafel van Mas Surabaya hebben we dan ook lekker op gesmikkeld.

Tony's Chocolonely limited editions
Via Twitter las ik van alles over de nieuwe Tony’s Chocolonely limited edition repen: melk met karamel en een korreltje zout, witte chocolade met framboos en knettersuiker en. Bij de Wereldwinkel in Rhenen hadden ze de eerste twee smaken en in de Wereldwinkel in Apeldoorn de laatste smaak (en toevallig was daar ook de Limited Edition van 2011: melk met noga, die nu gewoon altijd verkrijgbaar is). Dat wordt dus smullen!

Benieuwd naar nog meer Instagram foto’s van Brutsellog? Volg me dan via Instagram. Mijn naam daar is uiteraard: Brutsellog!

(39 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-22 No articles on this date.