Mollie Makes: Happy Handmade Christmas

Mollie Makes: Happy Handmade ChristmasVolgens mij keek ik het vorig jaar, of was het nu alweer het jaar ervoor naar tv programma Kirsties Handmade Christmas waarin Kirstie Allsopp allerlei leuke kerstdingen maakte. Echt een programma om in de kerstsferen te komen in ieder geval. Of het op een Nederlandse tv-zender is geweest weet ik eigenlijk niet. Daarom ben ik blij dat in Nederland nu het boekje Happy Handmade Christmas is uitgekomen van het Engelse magazine Mollie Makes. Het is misschien al vroeg kerst zo, maar met fröbelen voor de kerstdagen kan je niet vroeg genoeg beginnen, zeker zo met die donkere, regenachtige herfstdagen.

Het boek Mollie Makes: Happy Handmade Christmas
Zelf maken wordt steeds populairder, dat begrijpt het Engelse magazine Mollie Makes goed. Het is ook niet voor niets dat dit nog nieuwe magazine in korte tijd zo populair is geworden. Happy Handmade Christmas is het eerste boek wat van Mollie Makes verschijnt in Nederland. Allerlei handwerktechnieken komen in Happy Handmade Christmas aan bod: breien, haken, vilten, werken met papier en noem maar op. Het boek is geïnspireerd op de maaksels van creatieve bloggers. Maar liefst 20 verschillende zelfmaakideeën vind je in het boek. Hoe je alles maakt wordt in duidelijke, korte stappen beschreven en ook zie je er duidelijke foto’s bij zodat je stapsgewijs ziet wat je precies moet doen. Natuurlijk staat het eindresultaat ook op de foto. Naast de beschrijving krijg je ook nog handige tips bij de verschillende kerstideeën. De ontwerper/ blogger van het idee wordt met naam en sitenaam genoemd in het stuk genoemd, blogpower! Achterin het boek staan de sjablonen, wel verkleind, maar de originele sjablonen kan je downloaden op de site genoemd in het boek.

Conclusie:
Mijn vingers beginnen te kriebelen bij dit boek, zoveel leuke kerstideeën. Alleen jammer dat de tijd mij veel te vaak ontbreekt. Eigenlijk is het gewoon een kwestie van de tijd er voor nemen, dus binnenkort op een regenachtige dag vrij nemen en gaan fröbelen voor de kerst. In ieder geval krijg ik alleen al van het kijken in Happy Handmade Christmas het ultieme kerstgevoel.

Happy Handmade Christmas heeft een tijdelijke introductieprijs van 12,50. Na 31 december 2012 kost Happy Handmade Christmas 14,95.

Titel: Mollie Makes: Handmade Christmas
Auteur: Mollie Makes Team
Uitgever: Tirion Creatief
Verschijningsjaar: 2012
ISBN: 9789043915434
Winkelprijs: tijdelijk 12,50 tot 31 december 2012 daarna 14,95
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!

(13 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-23 No articles on this date.