Flow Scheurkalender 2013

Flow Scheurkalender 2013Al voor het tweede jaar heb ik dit jaar een mini-kalender van Flow Magazine op mijn bureau staan. Voor 2013 heeft Flow Magazine de Flow scheurkalender uitgebracht. Een grotere versie van het mini-kalendertje wat je jaarlijks in de Flow vindt. Deze moest ik hebben, nu heb ik ook thuis een kalender met elke dag een spreuk, een mindfulness tip, een doe tip en noem maar op. Kortom echt weer een hebbeding.

De Flow scheurkalenders is volgens de makers van het tijdschrift Flow een mindfulness scheurkalender, vol tips voor 365 dagen rust en ruimte in je hoofd. Precies wat voor mij, soms heb ik wel eens wat extra rust in mijn hoofd nodig. De Flow scheurkalender is echt een item wat bij Flow past, het is ook echt een scheurkalender in de herkenbare Flow stijl. Logisch want alle makers werken ook aan Flow Magazine zelf.

De inhoud van de Flow Scheurkalender is helemaal zwart wit, er zit jammer genoeg geen kleur in (maar aan de andere kant, meer kleur zou de scheurkalender misschien onbetaalbaar maken). Elke maand begint met een maand-project wat eigenlijk een afgeleide is van het 365 dagen project wat dit jaar echt populair is geworden. Verder krijg je allerlei tips van auteurs van Mindfulness boeken, hoogleraren, van diverse sites en van de makers van Flow zelf. Daarnaast ook spreuken waarover je moet nadenken en grappige kleurplaten.

Kortom de Flow scheurkalender 2013 is een heel diverse kalender! Het is bijna zonde om de blaadjes er af te scheuren, maar goed met de afgescheurde blaadjes kan je vast weer wat leuks fröbelen. Zo schrijvend bedenk ik me opeens dat ik de teksten straks mooi in mijn Flow notitieschrift kan plakken, mooie bestemming.

Bekijk hieronder een filmpje over de Flow Scheurkalender 2013

Titel: Flow Scheurkalender 2013
Uitgever: Sanoma
Verschijningsjaar: 2012
ISBN: 8710722010356
Winkelprijs: 12,95
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!

(57 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

4 gedachten over “Flow Scheurkalender 2013

 • zaterdag, 24 november 2012 om 19:28
  Permalink

  flow scheurkalender 2013 blijkt op vele plekken al uitverkocht te zijn..:(

  Beantwoorden
 • zaterdag, 1 december 2012 om 1:02
  Permalink

  Iemand nog een tip waar ik de flow scheurkalender 2013 kan kopen?

  Beantwoorden
 • vrijdag, 10 januari 2014 om 12:55
  Permalink

  Hallo allemaal

  de scheurkalender 365 dagen rust en ruimte in je hoofd 2013 is zo goed als overal uitverkocht.
  Nu is mijn vraag , wie is bereid om tegen betaling
  kopieën te maken van zijn eigen scheurkalender zodat ik voor mijn man toch deze scheurkalender zelf kan samenstellen en cadeau kan geven ,als afsluiting van zijn burn-out periode.

  Johanna

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
 • 2017-10-22 No articles on this date.