En Dan Nog Iets door Paulien Cornelisse

Paulien Cornelisse - En Dan Nog Iets En dan nog iets van Paulien Cornelisse is het vijfde boek wat ik heb gelezen als kernjurylid van de NS Publieksprijs 2012
. Dit is eigenlijk het perfecte treinboek voor mij. Korte, humoristische stukjes perfect voor mijn dagelijkse reis met de stoptrein naar mijn werk.

En dan nog iets is de opvolger van Taal is zeg maar echt mijn ding. Het boek is net als zijn voorganger een boek vol analyses van het Nederlandse taalgebruik. Taal die misschien per ongeluk gebruikt wordt of taal die opeens ontstaat, een manier van praten bijvoorbeeld. Paulien Cornelisse analyseert dit op een humorvolle wijze. En dan nog iets heeft stukjes om even bij te gniffelen en soms heb je van die momenten van dat gebruik ik eigenlijk ook, maar eigenlijk is het wel erg raar wat ik zeg.

Paulien Cornelisse is theatermaker en columnist. Haar eerste boek Taal is echt mijn ding is in 2010 al onderscheiden met de Tollens prijs als opvallende literaire prestatie. In seizoen 2011/2012 heeft Paulien Cornelisse op het toneel gestaan met haar cabaretvoorstelling Hallo aarde. Als columniste kan je Paulien lezen in de NRC.Next en Jan.

Klik hier om op dit boek te stemmen voor de NS Publieksprijs en maak zelf kans op een jaar lang gratis boeken!

Titel: En Dan Nog Iets
Auteur: Paulien Cornelisse
Uitgever: Atlas Contact
Verschijningsjaar: 2012
ISBN: 9789025438036
Winkelprijs: 12,50
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-22 No articles on this date.