Zomerliefde – Katie Fforde

Zomerliefde - Katie FfordeDe boeken van schrijfster Katie Fforde kan ik wel verslinden, ook dit boek “Zomerliefde” had ik vrij snel uit. Het is een echt ouderwetse chicklit.

Over Zomerliefde
Zomerliefde gaat over Sian die met haar zoontje Rory verhuisd naar een klein dorpje net buiten London. Ze komt daar te wonen naast een oudere dame, Fiona, die al snel haar vriendin wordt. Als opeens Fiona’s zoon, Gus, na een lange reis bij zijn moeder komt wonen schrikt Sian. Gus is namelijk de vader van haar zoontje Rory. Hoe moet zij hem dat vertellen, wat als Fiona er achterkomt dat Rory eigenlijk haar kleinkind is en wat moet zij Richard vertellen. Welke keuzes moet Sian gaan maken? Gaat haar hart meer naar haar vriend Richard of valt zij toch voor de charmes van Gus? Alsof dat nog niet genoeg is moet zij ook haar schattige huisje gaan verlaten, moet ze dan toch weer terug naar het drukke London?

Wat vind ik van het boek?
Zomerliefde is echt weer een ‘Katie Fforde’-boek, een fijne, romatische chicklit voor als je gewoon eens wat wil lezen om je gedachten te verzetten. Al snel voel je je verbonden met de hoofdpersoon in dit boek en wil je weten hoe het nu allemaal gaat aflopen, al weet je uiteraard wel dat alles goed gaat aflopen, want dat hoort bij een chicklit.

Titel: Zomerliefde
Auteur: Katie Fforde
Uitgever: Van Holkema & Warendorf
Verschijningsjaar: 2011
ISBN: 9789047520504
Genre: Chicklit
Winkelprijs: 17,99
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!

(10 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-10 No articles on this date.