Ontbijt op Bed door Freya North

Ontbijt op Bed door Freya NorthSchrijfster Freya North kende ik al van de boeken waarin de zussen Pip, Chloe en Fen een hoofdrol speelden, nu is Petra de hoofdpersoon in dit boek, ze is edelsmit van beroep en heeft eigenlijk weinig geluk in de liefde.

Als ze haar vriend Rob betrapt op vreemdgaan met zijn collega besluit Petra er een paar weken tussen uit te knijpen. Ze kan een huisje lenen van een goede vriend en verkoper van haar sieraden. Er zit een atelier bij waar ze rustig kan werken aan een bijzonder ontwerp voor haar tanzaniet steen die zij in haar tienerjaren heeft geërfd. Onderweg naar het huisje hoort ze een liedje op de radio wat ‘bijna’ vriendje Arlo in haar tienerjaren voor haar heeft geschreven. Alleen hun wegen hebben elkaar gescheiden. Maar dan op een regenachtige dag ontmoeten zij elkaar weer in een chocoladewinkel in Yorkshire. Alleen hij moet echt weg en zal haar terug vinden zegt hij …

Arlo is muziekleraar op een kostschool voor jongens, kan ’s nachts niet slapen. Past hij wel bij Petra die ’s nacht vaak slaapwandelt? Beide moeten met hun verleden afrekenen om van hun vervelende slaapproblemen af te komen. Komen ze elkaar überhaupt nog wel tegen, of loopt alles toch anders dan je verwachte?

Net als andere boeken van Freya North is ook dit een boek wat lekker leest, je hebt het boek zo uit. Je wilt het leven van Petra en Arlo blijven volgen, of het nu goed of slecht gaat. Kortom als je van romantisch boeken, chicklits houdt is ‘ontbijt op bed’ van Freya North zeker een boek wat je moet lezen.

Titel: Ontbijt op Bed
Auteur: Freya North
Uitgever: Meulenhoff
Verschijningsjaar: 2011
ISBN: 9789460927188
Genre: Chicklit / Digitaal boek
Winkelprijs: 7,99
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*