In Mijn Dromen door Simone van der Vlugt

In Mijn Dromen door Simone van der VlugtVan schrijfster Simone van der Vlugt had ik alleen nog maar de historische roman ‘Jacoba, dochter van Holland‘ gelezen. Het werd dus wel tijd dat ik ook een literaire thriller van haar ging lezen. Het werd het boek ‘In mijn dromen’.

Het boek gaat over Rosalie. Zij komt uit een gelovig gezin en runt een kapperszaak in Amsterdam. Als zij op vakantie is met haar man Jeroen krijgt zij een verschrikkelijke droom. Het vliegtuig waarin zij naar huis gaan zou neerstorten. Zij weigert dan ook om in het vliegtuig te stappen. Haar man doet dit wel en dit wordt hem noodlottig. Haar voorgevoel was dus juist.

In haar droom zag Rosalie dat het vliegtuigongeluk geen noodlottig ongeluk was maar gepland. Zij probeert de politie in te lichten maar die neemt haar niet serieus. Ook haar ouders niet, die vinden dat maar raar. Als zij dan weer een vreemde droom krijgt over een aanslag in de metro wil zij dit dan ook graag kwijt. Alleen dan wordt zij opgepakt en wordt zij verdacht … Alleen haar tante gelooft haar nog.

In mijn dromen is een thriller die gaat over paranormale zaken, het leven in de grote stad en de kans op een terroristische aanslag. In mijn dromen is fijn geschreven. Het leest snel weg. Je zit zo in het verhaal. Soms heb je misschien wel het idee van welke kant gaat het op, maar vaak is dat wel snel duidelijk. In ieder geval is het zeker een spannend boek om te lezen!

Klik hier om op dit boek te stemmen voor de NS Publieksprijs en maak zelf kans op een jaar lang gratis boeken!

Titel: In mijn dromen
Auteur: Simone van der Vlugt
Uitgever: Anthos
Verschijningsjaar: 2011
ISBN: 9789041421098
Genre: literaire thriller
Winkelprijs: 19,95
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-10 No articles on this date.