Dallas 2012

Dallas 2012Ken je Dallas nog? Vroeger keek je of Dallas of Dynasty, oftewel de Ewings vs de Carringtons. Beide series heb ik destijds weleens gezien. Mijn moeder keek er naar. Inmiddels is in Amerika een ‘nieuwe’ Dallas te zien op TNT en vanaf 4 september 20:30 kan je ook weer het wel en wee van de Ewings volgen op Net5.

Dallas was die serie die zich afspeelde op een ranch, SouthFork. Jock en Miss Ellie hadden de touwtjes stevig in handen. De familie Ewing is rijk geworden met de oliebusiness. Broers JR en Bobby hadden een eeuwige vete, maar goed de hele serie zat vol intriges, bedrog en noem maar op.

Nu nog steeds is het leven op SouthFork er niet makkelijker op geworden. Miss Ellie leeft niet meer en heeft SouthFork aan Bobby toebedeeld. Bobby woont daar met zijn nieuwe vrouw Ann. JR zit in een tehuis en is eigenlijk een kasplantje. De grootste vete in de serie gaat tussen Christopher, aangenomen zoon van Bobby, en John Ross de zoon van JR en Sue Ellen. Uiteraard gaat de vete over olie, maar ook over de liefde, familie en SouthFork zelf.

Het is trouwens leuk dat JR, Sue Ellen en Bobby nog gespeeld worden door de acteurs van toen. Niks veranderd alleen wat ouder geworden. Ook Lucy en Ray zie je eventjes langskomen in de serie (volgens mij ook de acteurs van toen). Is Dallas nog steeds een ‘mustsee’. Mwah, het is een leuke serie, maar ik zou er niet speciaal voor thuisblijven. Het is meer nostalgie naar die leuke tv series van vroeger!

Nieuwsgierig naar Dallas kijkhieronder alvast de trailer of bekijk de Dallas Facebookpagina.

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-12 No articles on this date.