Kneipp Patchouli Verzorgingslijn

Kneipp Patchouli VerzorgingslijnEen tijdje terug werd ik door Kneipp verrast met een pakketje met hun nieuwste lijn “Kneipp Patchouli”. Dat moest dus getest worden! Kneipp kende ik al van de nieuwe shampoo-lijn met frisse, herkenbare geuren en vrolijke flessen. Daarnaast kende ik het merk van de fijne massage-oliën en de Kneipp cadeaupakketten.

Wat is Kneipp Patchouli nu eigenlijk?


Kneipp Patchouli is de nieuwste geur van Kneipp. Met deze geur combineert het beste uit twee werelden: rust en energie. De geur van patchouli brengt je bijvoorbeeld in een rustige diepe slaap en er wordt tevens van beweerd dat jet helpt tegen depressieve gevoelens. De Kneipp Patchouli lijn bestaat op dit moment uit douche, massageolie en badolie. Drie fijne producten!

Hoe ruikt het, hoe voelt het aan?


De Kneipp Patchouli douche heb ik dagelijks gebruikt. Het schuimt fijn en je hebt er niet veel van nodig. De geur is zeker aanwezig tijdens het douchen. Daarna blijft de patchouli geur overdreven aanwezig. De Kneipp Patchouli massageolie is net als de andere massage-oliën van Kneipp fijn in gebruik. Het heeft ook een fijne geur en trekt goed in. De Kneipp badolie heb ik nog niet kunnen testen. Het ontbreekt mij aan een bad. Binnenkort op vakantie gaat dit flesje mee zodat ik het alsnog kan testen.

Wat vind ik er van?


De geur van deze lijn is weer zo’n herkenbare geur van Kneipp. Knap dat ze dit elke keer weer voor elkaar krijgen. Fijn is dat de producten van Kneipp geen conserveringsmiddelen bevatten zoals parabenen en vrij zijn van minerale oliën. Producten om je zelf uitermate mee te verwennen!

Wat kost het?


Kneipp Douche adviesverkoopprijs 4,99 (200 ml)
Kneipp Massageolie adviesverkoopprijs 7,99 (100 ml)
Kneipp Badolie adviesverkoopprijs 8,99 (100 ml)

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-21 No articles on this date.