Genadeloos door Karin Slaughter

Genadeloos door Karin SlaughterEen nieuw Karin Slaughter boek, die moest en zou ik lezen als fan van haar boeken. Inmiddels heb ik dat ook gedaan. Ook dit boek is weer een aanrader om te lezen. Enige maar is dat het boek soms lastig te volgen is. Je zit er niet zo snel in als haar eerdere boeken. Dit komt doordat er twee verhalen door elkaar lopen. Het heden en verleden. Daarbij komen er best wel wat personen in voor, waarbij sommige personen soms een andere naam krijgen. Dit hoort ook wel in het verhaal. Maar als de twee lijnen dan bij elkaar komen krijg je wel een duidelijk beeld waarom Karin Slaughter dit boek zo heeft geschreven.

Genadeloos gaat verder op het vorige boek ‘Gevallen’. Het volgt nu vooral Amanda Wagner en Will Trent. Sara Linton heeft in dit boek meer een bijrol. Amanda Wagner heeft in het verleden samen met haar collega Evelyn een zaak opgelost. Deze zaak was niet van hen, maar zij hebben zich in de zaak vastgebeten. Als na jaren weer een slachtoffer opduikt met het zelfde patroon als toen wil Amanda deze zaak oplossen. Het hele GBI team wordt opgeroepen, behalve Will Trent. Will moet gewoon zijn vliegvelddiensten moeten doen, iets waar hij helemaal niet blij mee is.

Waarom mag Will niet meewerken aan deze zaak? Waarom vertelt Amanda niets aan hem? Will moet zijn verleden voor ogen zien en dit ook met Sara delen. Kan hij dit, wil hij dit?

Genadeloos is weer een herkenbaar Karin Slaughter boek. Als je er eenmaal in zit wil je gewoon weten hoe het afloopt. Ondanks dat het door de twee verhaallijnen misschien wat moeilijker te lezen is is dit boek echt een aanrader.

Titel: Genadeloos
Auteur: Karin Slaughter
Uitgever: Cargo
Verschijningsjaar: 2012
ISBN: 9789023475750
Genre: Literaire Thriller
Winkelprijs: 19,90
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-13 No articles on this date.