Dove Body Milk & Beauty Cream Bar

Dove Body Milk & Beauty Cream BarAl een tijd geleden schreef ik mij in voor het Margriet testpanel. Et voila ik werd gekozen om Dove producten uit te testen. Het duurde even voordat de producten beschikbaar waren. Unilever, producent van Dove, stuurde alvast een douchegel voor mijn vriend. Nu pas kreeg ik een pakketje. In dit pakketje een fles Dove body milk essential nourishment en 2 Dove beauty cream bars. Niet verkeerd toch? Dat werd dus testen.

Wat vind ik van Dove Body Milk Essential Nourishment?

Natuurlijk begint alles bij een fijne geur. Deze Dove bodymilk heeft geen uitgesproken geur. De geur doet echt denken aan de originele Dove geur. Daarna volgt het bekijken van de substantie. Bodymilk is sowieso al wat dunner dan een bodylotion. Het is niet te dun en niet te dik. Dan het smeren. Om je lichaam goed in te smeren heb je niet veel nodig, het smeert lekker uit. Wat opvalt is dat je wel even een vettig laagje op je huid houdt. Als dit eenmaal is ingetrokken heb je een fijne zacht huid. De geur blijft redelijk lang hangen, maar is gelukkig niet overdreven. De bodymilk ‘essential nourishment’ is fijn product met de kwaliteit die je van Dove kan verwachten.

Wat over de Dove Beauty Cream Bar?

De Dove Beauty Cream Bar is het eerste product wat ik vroeger al van Dove heb gebruikt. Het was dus een hereniging om zo maar te zeggen. De geur, het gevoel is nog steeds zoals toen, vertrouwd. Zelf gebruik ik de zeep om mijn handen mee te wassen. Anderen gebruiken de zeep ook om hun gezicht mee schoon te maken of hun lichaam mee te wassen. De zeep helpt door gebruik van een 1/4 hydraterende crème een droge huid te voorkomen. Dit klopt ook zeer zeker, mijn handen zijn na het zepen superzacht. Je hoeft eigenlijk geen handcrème meer te gebruiken. Kortom een fijne zeeptablet!

Conclusie:

Zowel de Dove bodymilk als de Dove beauty cream bar zijn fijne producten om te gebruiken. Herkenbaar en vertrouwd.

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-21 No articles on this date.