Bridgewater Candles Votive Geurkaarsjes

Bridgewater Candles Votive Geurkaarsjes Caramel Apples, Cranberry, Red Hot Cinnamon, Sangria, Spiced Cider
Ook al is het langer licht, nog steeds steek ik ’s avonds een kaarsje aan. Soms is het met het druilige weer bij herfst en vroeg donker ’s avonds. Naast de kaarsen die ik zelf smelt heb ik ook vaak een geurkaarsje aan. Mijn favoriet is nog steeds de Bridgewater Candle votive geurkaars. Andere merken heb ik ook geprobeerd zoals van Bolsius, Casa en Ikea, maar de Bridgewater geurkaars steekt er met kop en schouders bovenuit. De Bridgewater Candles votive geurkaarsjes blijf je namelijk goed ruiken, ook nog als je ze al even gedoofd hebt. Daarnaast zijn de geuren ook duidelijk herkenbaar.

Inmiddels is mijn verzameling weer uitgebreid met een aantal nieuwe geurtjes. Op de foto hierboven zie je ze ook staan. Ik heb gekozen voor de geuren ‘caramel apples’, ‘cranberry’, ‘red hot cinnamon’, ‘sangria’ en ‘spiced cider’. Een beetje zoete en kruidige geuren dus. Mijn ‘old time favourite’ was de geur ‘English toffee’. Alleen is deze geur uit het assortiment. Maar wie weet lijkt de ‘caramel apples’ er veel op. De votive kaarsjes moet je branden in een speciaal glaasje. Hiermee wordt de brandduur verlengd, anders is het kaarsvet zo gesmolten.

De Bridgewater geurkaarsjes en andere producten zijn vooral te koop bij kleine cadeauwinkels en bij Intratuin. Zelf heb ik mijn geurkaarsjes gekocht bij Hartley’s in Arnhem en Annie’s Kado Idee in Hellendoorn.

Zijn er nog andere geurkaarsen die echt het proberen waard zijn? Laat je tip achter!

(11 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Eén gedachte over “Bridgewater Candles Votive Geurkaarsjes

  • donderdag, 16 augustus 2012 om 21:42
    Permalink

    Prachtige blog! Zelf ben ik ook een verzamelaar van de votives, fijn om iemand te vinden met dezelfde passie! Ik mis nog enkele geuren om mijn verzameling compleet te maken. Kan je me contacteren via mail?
    groetjes

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-22 No articles on this date.