Reclamefolder Apps voor je iPad

Je kent die pakketten vol folders wel die elke week op de mat vallen. Ben je een weekje weg dan is het vaak een gedoe om je huis binnen te komen, maar om nu gelijk de Ja-Nee sticker op te plakken. Zelf vind ik het wel fijn op de hoogte te blijven van de aanbiedingen. Oké dan kan ik wel surfen naar de sites van bijvoorbeeld de supermarkt of drogisterij, maar de folders doorbladeren blijft gewoon leuk en soms kom je in zo’n stapel folders net een winkel tegen waar je toch wat nodig hebt. Al die folders die wekelijks door de bus vallen zijn ook gewoon op je iPad, iPhone en andere tablets en smartphones te lezen. Er zijn drie verschillende apps namelijk Reclamefolder, Folders en Folder.

iPad app reclamefolders.nl Hiernaast zie je de app van Reclamefolder.nl. Dit is een site en app waarop je online folders kan vinden die door de verschillende winkelketens worden gepubliceerd.

In de Reclamefolder app kan je kiezen uit verschillende sorteringen, namelijk de nieuwste, populairste of meest getipte folders eerst. Nadat je op een folder hebt geklikt kan je de folder doorbladeren en eventueel knipsels van aanbiedingen plaatsen op je prikbord.

Reclamefolders is gratis te downloaden in de iTunes store via deze link.

iPad app folders.nlFolders.nl is de app van de gelijknamige site Folders.nl. Ook weer een site die alle folders verzameld.

Opvallend aan deze app is dat je veel instelmogelijkheden en categorieën heeft. Je kan instellen dat je bijvoorbeeld alleen folders wilt zien van winkelketens uit jouw buurt. Je kan aantekeningen maken in de app, allerlei notificaties toevoegen en radio luisteren tijdens het bladeren door de folders binnen deze app. De folders kan je zowel op de verschillende categorieën als op meest populair, jouw favorieten en meeste getipte vinden.

Folders is gratis te downloaden in de iTunes store via deze link.

iPad app folder.nlVan de zelfde maker als Reclamefolders is de app Folder. Deze app heeft dan ook veel gelijkenissen met Reclamefolder en heeft naast de app ook een site.

Een verschil is dat Folder de folders niet direct door elkaar toont maar per categorie. De categorieën zijn ‘speelgoed’, ‘bouwmarkt’, ‘drogisterij’, ‘supermarkt’, ‘elektronica’, ‘huis & tuin’, ‘telecom’, ‘kleding & schoenen’, ‘computers’, ‘warenhuis’, ‘sport’, ‘boeken, cd en dvd’. Door deze categorieën vind je wel sneller net die folder die je zoekt. Net als de Reclamefolders app kan je jouw aanbiedingen weer verzamelen op een prikbord.

Folder is gratis te downloaden in de iTunes store via deze link.

De reclamefolder apps lijken alle drie op elkaar en eigenlijk moet je zelf beoordelen welke app voor jouw het meest favoriet is. In ieder geval heb je met de app naar je keuze wel als eerste de folders in huis en weet je precies waar je moet zijn voor de beste aanbiedingen!

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-13 No articles on this date.