Hoooked on Knitting door Geesje Mosies en Kim Poelwijk

Hooked on Knitting door Geesje Mosies en Kim PoelwijkHet merk Hoooked ken je misschien al van de Zpaghetti. Nu heeft Hooked ook een andere draadstof namelijk RibbonXL. RibbonXL is een dikke, lichtgewicht draadstof gemaakt van 100% recycle vezels. Het bestaat uit 80% katoen en 20% andere vezels. Je kan met RibbonXL leuke dingen breien of haken. Ideeën hiervoor hebben Geesje Mosies en Kim Poelwijk verzameld in dit boek ‘Hooked on Knitting’.

Hoooked on Knitting heeft verschillende ideeën om met RibbonXL aan de slag te gaan. Zo kan je binnen de kortste keren sjaals, mutsen, kussen, tassen en noem maar op maken. Daarnaast leer je de basistechnieken van breien en haken. Met QR-codes kan je zelfs via internet handige instructiefilms zien. Je hoeft dus geen ervaren breister of haakster te zijn om met de leuke ideeën uit dit boek aan de gang te gaan!

Hoooked is een merk wat staat voor stijlvol en creatief hergebruik van restmaterialen uit de textielindustrie. RibbonXL is zelfs 100% gerecycleerd. Voordeel van RibbonXL is dat het niet kriebelt en in de wasmachine te wassen is. Hoooked on Knitting is inmiddels het vierde boek van Geeske Mosies en Kim Poelwijk. Het eerste boek ‘Haken met Zpaghetti’ is inmiddels verschenen in andere talen.

Titel: Hoooked on Knitting
Auteur: Geesje Mosies en Kim Poelwijk
Uitgever: Tirion Creatief
Verschijningsjaar: 2012
ISBN: 9789043914932
Winkelprijs: 12,95
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!

(13 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-13 No articles on this date.