Heldin op Klompen door Sandra Berg

Heldin op Klompen - Sandra BergDeze Nederlandse schrijfster kende ik nog niet. Sandra Berg heeft al meerdere boeken op haar naam staan, zowel thrillers als chicklits, van vele markten thuis dus. Van haar heb ik het boek Heldin op Klompen gelezen, het leek me een leuk en luchtig boek, en dat klopte ook.

Heldin Klomp speelt zich af in hotel “Grand Victoria’ wat ergens in Zweden staat. Nederlandse schrijfster Abigail Roodt gaat naar dit hotel om in alle rust haar boek te schrijven, maar ondertussen gebeurt er natuurlijk zoveel dat er van schrijven weinig komt. Haar idool Kjel Karlsson logeert ook in het hotel en Abigail is er van overtuigd dat hij in gevaar is. Zijn vrouw wil koste wat het kost van hem af vermoed Abigail. Maar hoe maak je contact met een bekende Zweedse acteur.

Daarnaast logeert Ella in het hotel. Met haar baas moet zij een aantal meetings voorbereiden, maar ondertussen probeert haar baas, getrouwd en wel, haar te versieren en dat ziet ze niet zitten. Barman Alex helpt haar en merkt dat ze niet gelukkig is in haar huidige leven. Gooit Ella het roer om?

Heldin op Klompen leest makkelijk weg en je hebt het zo uit. Het verhaal is romantisch en heeft uiteraard een goed einde, maar hoe het afloopt, dat verklap ik niet!

Titel: Heldin op klompen
Auteur: Sandra Berg
Uitgever: Cupido
Verschijningsjaar: 2010
ISBN: 9789490763060
Genre: chicklit
Winkelprijs: 16,95
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-21 No articles on this date.