Gevallen door Karin Slaughter

Gevallen - Karin SlaughterDe boeken van Karin Slaughter verslind ik echt. Ik werd op deze schrijfster getipt door een collega en ben met het eerste boek van haar begonnen. Inmiddels heb ik al haar boeken gelezen en kon ik niet wachten op haar nieuwste boek ‘Gevallen’ wat ik in een ruk heb uitgelezen, zo lekker schrijft deze schrijfster.

Het boek brengt drie bekende personages uit eerdere boeken van Karin Slaughter bij elkaar Sara Linton, Will Trent en Faith Mitchell. Faith komt wat later dan normaal aan bij haar moeder die op haar dochtertje past. Ze probeert al te bellen, maar er wordt niet opgenomen, terwijl haar moeder altijd opneemt. Enigszins ongerust komt ze aan en treft ze een bizarre bloedige situatie. Er zijn overvallers in het huis van haar moeder, veel bloed en ze is genoodzaakt om iemand neer te schieten met haar dienstwapen.

Will Trent wordt op deze zaak gezet. Hij kent de moeder van Faith goed, aangezien hij eerder aan een zaak heeft gewerkt die leidde tot een vroegere pensionering van Evelyn. Gaat het de overvallers om geld wat Evelyn misschien had doorgesluisd, waar is Evelyn? Will vraagt Sara om haar oude rol weer op te nemen en neemt haar mee in dit drama. Tussen Sara en Will bloeit heel langzaam een romance. Willen zij allebei wel? Maar belangrijker is wordt de moeder van Faith gevonden en waarom werd zij ontvoerd en moesten er meer mensen dood in haar omgeving?

Kortom dit verhaal is spannend van het begin tot het eind en het verhaal loopt totaal anders af dan je in eerste instantie zou denken. Een must-read!

Titel: Gevallen
Auteur: Karin Slaughter
Uitgever: Cargo
Verschijningsjaar: 2011
ISBN: 9789023464501
Genre: Literaire Thriller
Winkelprijs: 19,90
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-12 No articles on this date.