De Wreker door Sebastian Fitzek

De Wreker - Sebastian FitzekDe boeken van Sebastian Fitzek zijn boeken waarbij je moet nadenken, het verhaal loopt vaak niet hoe je het zou verwachten en de beoogde dader is vaak de dader niet. Kortom spanning genoeg, zijn boeken wil je gewoon snel uit lezen.

De Wreker gaat over advocaat Robert Stern. Hij neemt een een zaak op zich van een 10-jarig ongeneeslijk ziek jongetje Simon. Simon geeft aan na een regressietherapie dat hij in een vorig leven een aantal mensen heeft vermoord. Hij verteld aan Robert en zijn verpleegster Carina waar de lijken zijn verborgen en hoe hij het heeft gedaan in een vorig leven. Daarnaast ontvangt Robert een vreemde dvd over zijn zoontje die kort na de geboorte is overleden. Hij blijkt nog te leven beweerd de stem, om zijn zoon te kunnen zien moet hij de stem volgen en uitzoeken wie de moordenaar is. Al gauw blijkt dat het om kinderhandel gaat en misbruik van kinderen, een wreker vermoord de mensen die zich er mee bezig houden. De stem wil de wreker te pakken krijgen. Maar is een tienjarig jochie echt de moordenaar, gaat hij echt nog iemand vermoorden? Leeft Robert’s zoon echt of is dit een list en bloeit er echt een relatie op tussen Robert en Carine.

Zoals ik al zei heeft dit boek een verrassend slot. De verhalen van de Duitse schrijver Sebastian Fitzek zitten goed in elkaar. Binnenkort schijnt dit boek ook verfilmd te gaan worden, genaamd “Das Kind”. Ben benieuwd hoe de film gaat worden.

Titel: De Wreker
Auteur: Sebastian Fitzek
Uitgever: De Fontein
Verschijningsjaar: 2009
ISBN: 9789026124730
Genre: Psychologische Thriller
Winkelprijs: 7,50
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-22 No articles on this date.