Yves Rocher ‘Un Matin au Jardin’ Bodymilk

Yves Rocher 'Un Matin au Jardin' citrusvruchtbloesem lijnIedereen kent wel Yves Rocher, misschien weleens besteld, een folder gezien of rondgestruind in hun webshop. Zelf heb ik vroeger weleens wat besteld bij Yves Rocher en altijd zat er bij de bestelling een klein extraatje zoals mini-lipstickjes, proefmonstertjes maar ook tassen en noem maar op. De laatste tijd heb ik eigenlijk niets meer besteld bij Yves Rocher, dus ik was blij verrast dat ik deze bodymilk uit de nieuwe lijn ‘Un Matin au Jardin’ mocht uitproberen.

Wat is Yves Rocher ‘Un Matin au Jardin’?
Yves Rocher staat als merk bekend als grondlegger van de plantaardige cosmetica. Passend bij deze filosofie is de lijn ‘Un Matin au Jardin’ vertaald ‘een middag in de tuin’. In deze lijn zijn drie verschillende geurlijnen te vinden, namelijk ‘Rose FraĆ®che’ (roos), ‘Agrumes en Fleurs'(cirtusvruchtbloesem) en ‘Lilas Mauve’ (seringen). Typisch geuren die je aan de tuin doen denken. De drie lijnen zijn verkrijgbaar als eau de toilette in 20 ml en 100 ml, bodymilk en douchegel. Kenmerkend aan ‘Un Matin au Jardin’ is het milieubewuste aspect van Yves Rocher. De eau de toilette bevat geen parabenen, kleurstoffen of ftalaten, de bodymilk bevat geen parabenen en kleurstoffen en de douchegel bevatten ook geen parabenen en kleurstoffen en bestaan uit gemakkelijk biologisch afbreekbare formules.

Yves Rocher 'Un Matin au Jardin' BodymilkHoe ruikt het, hoe voelt het aan?Zelf heb ik van ‘Un Matin au Jardin’ de bodymilk uit de geurlijn ‘Agrumes en Fleurs’ mogen proberen. De geur is een frisse geur van citrusvruchten, citroen, sinaasappel. Volgens de parfumeur van deze geurlijn Christiane Plos-Firmenich moet dit doen denken aan een wandeling langs de Middellandse Zee waar de lucht verzadigd is van de verfijnde geur van citrusvruchtbloemen, ontsproten aan een zonovergoten bloementuin. En die zonnige frisheid heeft Yves Rocher gevangen in deze zomerse geurlijn.

Wat vind ik er van?
De bodymilk heeft een frisse geur, die even blijft hangen maar niet te erg aanwezig is. Het is wel een geur waar je van moet houden, een puur natuur geur. De bodymilk is goed smeerbaar en trekt goed in. Je hebt niet veel nodig om je helemaal in te smeren met deze frisse zomergeur. Een fijn product, zeker als je van pure geuren houdt.

Wat kost het?
Bodymilk 200 ml normale prijs: 8,90 Introductieprijs: 5,90 30 april 2012 t/m 13 mei 2012.
Douchegel 200 ml normale prijs: 4,90 Introductieprijs: 3,90 30 april 2012 t/m 13 mei 2012.
Eau de Toilette 20 ml normale prijs: 5,00
Eau de Toilette 100 ml normake prijs: 25,00 Introductieprijs: 15,90 30 april 2012 t/m 13 mei 2012.

(26 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-13 No articles on this date.