Esprit iPadhoes & Portemonnee

Esprit iPadhoes & PortemonneeOp de facebookpagina van Coeur Blonde kon je eventjes geleden meedoen aan een winactie waarmee je een Esprit iPadhoes en een Esprit portemonnee kon winnen. Laat ik nu net 1 van de winnaars zijn! Helemaal leuk dus.

In ieder geval kon mijn iPad wel een fleurige hoes gebruiken. Normaal zit mijn iPad in een zwarte hoes, saai, maar wel nodig zeker als je een iPad meeneemt in je tas. Daarom was ik erg blij dat ik deze Esprit iPad hoes heb gewonnen, chique en toch met een kleurtje.

De iPadhoes, of eigenlijk iPad sleeve, komt uit de Esprit Classic voorjaaer 2012 lijn van Stationery Team. Het combineert etnische prints met warme grijs-beige tonen met een contrastrijk oranje. De rits is bijna helemaal rondom de hoes en is in een donkerbruine kleur. De binnenkant van de iPad hoes is oranje. Je kan je iPad in de sleeve leggen en met elastiek om de hoeken vastzetten. Op de achterkant van de hoes zit nog een vakje waar je nog bijvoorbeeld wat papier in kan doen. Daarnaast is de iPadhoes gewatteerd, dus mocht het uit je handen vallen dan is je iPad in ieder geval wat beter beschermd.

Naast de iPadhoes kreeg ik ook een kleine bijpassend portemonnee, die je bijvoorbeeld aan je sleutelbos kan hangen. Er past wat klein geld in en ook je pinpas. Altijd handig! Uiteraard zijn er naast deze iPadhoes en portemonnee nog meer in deze Esprit Classic lijn zoals een etui, shopper, notitieboekjes, map en laptoptassen. Kortom er kan nog best wel meer op het verlanglijstje.

Wist je overigens dat Coeur Blonde bezig is met een webshop en ook haar eigen Coeur Blonde krant (zonder reclame etc)? Houd dus Coeur Blonde in de gaten, want er komt veel leuks aan!

(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-13 No articles on this date.