Sebamed Spashower

Sebamed Spashower testpakketVia een nieuwsbrief kon ik me aanmelden voor Sebamed Spashower. Je kreeg een pakket wat je met vriendinnen kon testen, en wat voor een pakket werd er bezorgd. In het pakket zat een grote fles Sebamed Spashower, 4 gastendoekjes, een geurkaarsje van mijn favoriete merk Brigdewater Candles, een aantal proefmonsters van Sebamed en een memoryspel.

Sebamed Spashower flesWat is Sebamed Spashower?
Het merk Sebamed kende ik van vroeger toen mijn moeder dit moest gebruiken voor haar huid. Dit merk was het enige merk wat haar huid kon verdragen. Inmiddels ben ik het Sebamed uit het oog verloren, en eigenlijk is dat best jammer, zeker nu Sebamed met Spashower op de markt komt. Sebamed Spashower is een douchegel met een milde samenstelling, uiteraard met de bekende 5.5 pH waarde voor het dagelijkse douchen. Deze milde samenstelling beschermt de huid tegen uitdrogen en irritaties. Door de pH waarde van 5.5 wordt de weerstand van de huid versterkt, waardoor de kans op irritaties, infecties en allergie├źn wordt verminderd.

Hoe ruikt het, hoe voelt het aan?
Wat ik al verrassend vond was de geur van Sebamed Spashower. Ik was meer gewend dat Sebamed redelijk geurloos was, maar wat een fijne, frisse geur heeft Sebamed Spashower. De geur is op basis van waterlelies, wat helpt om te relaxen, verfrissend is en stress verminderd. De douchegel is misschien wat dun, maar schuimt als een bezetene. Je hebt dus maar weinig nodig op je douchepuff.

Wat vind ik er van?
Zelf vind ik Sebamed Spashower een super fijn product. Ik merk dat ik minder last van mijn huid heb na het dagelijkse douchen. Het voelt gelijk goed aan. Daarnaast heeft het een fijne, frisse geur, goed om de dag mee te beginnen.

Zijn er nog meer Sebamed Spashower producten?
Nee, Sebamed Spashower is alleen verkrijgbaar als douchegel, wat de naam eigenlijk ook al aangeeft. Maar Sebamed heeft wel veel andere huidvriendelijke producten voor huidverzorging en zelfs voor babyverzorging in huis. Als je benieuwd bent naar Sebamed kan je via deze link een proefsetje aanvragen.

Wat kost het?
Sebamed Spashower douchegel 400ml kost 8,55 (bij Topdrogist.nl)

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-22 No articles on this date.