Nivea Repair & Care SOS Crèmes

Nivea Repair & Care sos handbalsem, sos body creme, sos herstellende lotionVia Buzzer kreeg ik een pakket met Nivea Repair & Care body crème, handbalsem en herstellende lotion. Het werd precies op het goede moment bezorgt, in Nederland begon precies de koude golf en die koude golf betekent een droge, ruwe huid en handen. Kortom het smeren kon nu echt goed gebeuren en de resultaten moeten dan nog duidelijker zichtbaar zijn. Volgens Nivea moeten de crèmes 48 uur lang werken. Dus smeren en dan twee dagen lang profijt, ook met het koude weer?

Nivea Repair & Care swatches?Hoe voelt het aan?
Hiernaast zie je de verschillende swatches van de crèmes. Meest links de body crème, in het midden de herstellende lotion en rechts de handbalsem. De body crème is een dikkere crème, het voelt vettig aan maar dit trekt gelukkig snel in. De herstellende lotion is dunner dan de body crème en trekt snel in. De handbalsem is een iets dikkere substantie dan de herstellende lotion en net als de andere crèmes in deze Nivea Repair & Care familie. Wat opvalt is dat de crèmes, ook volgens mijn vriend, een echte Nivea geur heeft. Het is een frisse geur, wat niet echt opvalt. Een geur wat eigenlijk hoort bij Nivea.

Nivea Repair & Care eigen fotoHoe werkt het Nivea Repair & Care?
Nivea Repair & Care bevat Dexpanthenol en Hydra IQ. Dexpanthenol herstelt de zeer droge huid van buitenaf. Het voedt de zeer droge huid en kalmeert deze. Daarnaast heeft dit ingrediënt een anti-roodheid effect en laat het een beschermlaagje achter. Zo wordt zelfs de extreem droge huid rustig, blijft het vocht in de huid langer behouden en ziet de huid er gezond uit. Hydra IQ hydrateert langdurig de huid van binnenuit. Dit ingrediënt stimuleert de aanmaak van waterkanaaltjes die het mogelijk maken om water van cel naar cel te laten stromen, waardoor de natuurlijke vochthuishouding van de huid verbetert. Dit zorgt voor een optimale hydratatie van de huid, zelfs tot in de diepere lagen van de opperhuid. Dexpanthenol is een scheikundig product wat in meerdere shampoos en huidproducten te vinden is en houdt vooral de huid soepel. Over Hydra IQ kan ik weinig vinden, alleen dat dit alleen door Nivea wordt gebruikt.

Maar wat vind ik er nu zelf van?
Laat de winter maar komen! Met de koude dagen had ik echt last van een droge huid. Vooral mijn benen en ellebogen konden wel wat crème gebruiken. Afwisselend heb ik de body crème en de herstellende lotion gebruikt. Body crème als het echt nodig was en de herstellende lotion voor het even verwennen van mijn huid. Deze twee producten zijn fijn in het gebruik. De Nivea Repair & Care SOS Handbalsem kende ik al in een andere verpakking, de Nivea SOS handcrème. Toevallig had ik in mijn bureaula op mijn werk nog een tube liggen met nog een laatste beetje er in. De substanties van beide verpakkingen kwamen overeen. De handbalsem heeft dus een ander jasje gekregen. Desalniettemin is de handbalsem ook erg fijn in gebruik. Kortom deze Buzzer “buzz” was een succes, ook voor degene die de testmonsters hebben getest, unaniem waren zij tevreden over de Nivea Repair & Care SOS Herstellende Lotion.

Nivea Repair & Care SOS Herstellende Lotion (250 ml) €5,49
Nivea Repair & Care SOS Body Creme (300 ml) €6,99
Nivea Repair & Care SOS Handbalsem (50 ml) €3,99

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-13 No articles on this date.