Bridgewater Candle Geurkaarsjes

Bridgewater Candles
Sinds kort vind ik het erg gezellig om kaarsjes te branden. Het begon met een geurkaars van Ikea en dat werd langzamerhand uitgebreid naar het kaarsenplateau wat je hieronder op de foto ziet. Er staan waxinelichtjes op, een kaars in glas van de Albert Heijn en een geurkaarsje van Bridgewater Candles.

Mijn kaarsenDe geurkaarsjes van Bridgewater Candles kwam ik tegen bij het Engelse winkeltje Hartley’s in Arnhem. Daar stond een kast vol met deze kleine kaarsjes, de zogenaamde votive candles. Deze kaarsjes zijn er in tig verschillende geuren. Zelf heb ik gekozen voor de ‘apple pie’, ‘English toffee’ en ‘orange & clove’. Erbij kocht ik een mat glazenhoudertje. Dit wordt aangeraden omdat anders de brandduur van het geurkaarsje aanzienlijk korter is.

Het eerste kaarsje wat ik heb geprobeerd is de Bridgewater Candle English toffee. Dit geurkaarsje had een zoet, kruidige geur wat duidelijk te ruiken was als je de kamer in kwam lopen. Het is gelukkig niet te sterk, want daar houd ik dus helemaal niet van. De geur van dit kaarsje bleef ook lang hangen. Erg prettig, misschien handig voor huisverkopers, de beroemde appeltaart geur die in je huis blijft hangen? De orange & clove is het volgende geurkaarsje wat straks gaat branden, ik ben erg benieuwd naar deze geur!

In ieder geval ben ik fan van de Bridgewater Candle votive geurkaarsjes. Dus er zullen nog wel meer geuren in mijn huiskamer gaan branden. Benieuwd ben ik naar de rest van het assortiment. Bridgewater Candle heeft namelijk veel meer!

Zelf heb ik de Bridgewater Candles votive geurkaarsjes bij Hartley’s in Arnhem gekocht. Daar kocht ik er 3 voor 5 euro, per stuk zijn deze geurkaarsjes 1,95. Het speciale houdertje voor deze votive geurkaarsjes zijn 0,95. De Bridgewater Candle votive geurkaarsjes heb ik ook gezien bij Intratuin.

(24 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-13 No articles on this date.