Review: GOSH Long Lasting Lip Marker

GOSH Long Lasting Lip Marker 001, 002, 003, 004Hoe fijn is het als je lippenstift lang blijft zitten, dat je tijdens een feestje niet voortdurend je lippen moet bij stiften. Daarvoor zijn nu de zogenaamde lip markers of ook wel lipstains genoemd. Het Deense merk GOSH heeft ook een long lasting lip marker op de markt gebracht in vier verschillende kleuren namelijk red, pink, berry en chocolate.

GOSH Long Lasting Lip Marker 001 RedZelf heb ik de rode variant uitgeprobeerd. Wat gelijk al opvalt is de punt van de lipmarker, deze lijkt op een echte markerstift. Hiermee kan je dus heel precies je lippen in kleuren. Tijdens het opbrengen zie je dat de lipmarker een intense kleur en een matte finish heeft. Door een extra laagje transparante lipgloss maak je je lippen helemaal af. Let wel op als je lipgloss er overheen gebruikt blijft het aanzienlijk korter goed zitten. De GOSH Long Lasting Lip Marker is eigenlijk prima als je qua kleur een matte look op je lippen wil hebben en wanneer je heel nauwkeurig je lippen wilt kleuren, met een beetje lipgloss blijft het een stuk minder houdbaar, wat jammer is.

De GOSH Long Lastig Lip Marker is exclusief bij Kruidvat verkrijgbaar en kost 7,49.

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-23 No articles on this date.