Opkrabbelen door Karin Ramaker

Opkrabbelen - Karin RamakerIedereen heeft het wel eens gehad, niets lukt meer, diepe dalen. Zo is het leven, soms heb je succes en daarna val je weer in een diep dal. Hoe je uit dat diepe dal komt leer je in het boek ‘Opkrabbelen, nadat je op je bek bent gegaan van Karin Ramaker. In dit no-nonsense boek leer je hoe je op een creatieve manier uit je moeilijke periodes kan ‘opkrabbelen’. Gewoon door een doelgerichte actie ‘niet lullen, maar poetsen’.

Na de inleiding is ‘Opkrabbelen’ ingedeeld in ‘wat heb je nodig’, ‘enquete’, ‘en wie ben je dan?’, ‘fucken met je schaduw’, ‘ja-maar-mensen’, ‘boogschutters en zigzaggers’, ‘eerst vallen, dan opkrabbelen’, ‘oh God, gaan we spiritueel doen?’, ‘Post-it’s op je badkamerspiegel’, ‘bruggen bouwen’, ‘stick to your lifeguide’ en ‘en nu?’. Elk hoofdstuk heeft, naast de duidelijke uitleg, fragmenten uit het weblog van Karin Ramakers, krabbel- en doe-opdrachten en vertellen anderen hoe zij zichzelf met het behandelde onderwerp zien.

Opkrabbelen, nadat je op je bek bent gegaan is een boek wat je ogen kan openen en niet alleen door het te lezen maar vooral door het doen van de diverse opdrachten. Voor de opdrachten moet je echt kritisch naar jezelf kijken! Het is een leuk boek wat een echte eye-opener voor jezelf kan zijn.

Karin Ramaker is creatief ondernemer, geeft creatieve, praktische blogworkshops en organiseert exposities en evenementen om anderen te inspireren.

Titel: Opkrabbelen, nadat je op je bek bent gegaan
Auteur: Karin Ramaker
Uitgever: Scriptum
Verschijningsjaar: 2011
ISBN: 9789055948406
Winkelprijs: 19,95
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!

(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-22 No articles on this date.