Noosa Amsterdam Valentijns Chunk

Noosa Amsterdam Valentijns ChunkBinnenkort is het weer Valentijnsdag en wat in nu leuker om iets voor Valentijn te krijgen van je (geheime) liefde. Noosa Amsterdam speelt er weer handig op in. Begin februari kan je tijdelijk de Valentijns chunk kopen. De chunk heet Akoma wat hart betekent.

Van oudsher staat het hart symbool voor de liefde. Deze Afrikaanse ‘Akoma’ is het teken van hartstocht.

Deze Noosa Amsterdam Valentijns chunk is verpakt in een geschenkverpakking en gaat 15,95. Deze chunk is maar tijdelijk verkrijgbaar!

Daarnaast introduceert Noosa Amsterdam overigens ook een nieuwe kleur enkele armband. De “Army” kleur, de naam zegt het al een legergroene dus. Deze armband kost net als de andere enkele armbanden 19,95.

(44 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-18 No articles on this date.