Noosa Amsterdam Sandalen – Slippers

Noosa Amsterdam Sandalen - SlippersBij de kapper hoorde ik een nieuwtje over Noosa Amsterdam. Er komt in het voorjaar weer een nieuw artikel in de collectie, namelijk de Noosa sandaal / slipper. Uiteraard ben ik gaan googelen en vond al snelle deze afbeelding.

De Noosa sandalen zien er dus uit als slipper met een bandje over je voorvoet waarop je op elke sandaal 4 chunks kan klikken. Je hebt dus 8 chunks in het totaal nodig om je Noosa sandalen op te leuken. De Noosa sandaal is gemaakt van natuurlijk gelooid leer. De Noosa sandalen zijn verkrijgbaar in twee kleuren, namelijk darkbrown en grey en in de maten 37 t/m 41.

Houd dus je Noosa Amsterdam shop in de gaten en wie weet heb je straks ook jouw unieke Noosa sandalen met jouw keuze aan chunks aan je voeten!

**Update** De Noosa slippers zijn vanaf 5 maart te koop en gaan 119,00 kosten!

(409 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-21 No articles on this date.