Teeez Boudoir Secrets

Ontdek de diva in je met de nieuwe lijn van Teeez Trendy Cosmetics ‘Boudoir Secrets’. Deze lijn bestaat uit 4 producten de bold eyeliner, de French kiss lip gelée, de couture nail laquer en de boudoir mascara. Allemaal in boudoir look en boudoir kleuren.

Teeez NagellakOp de foto hiernaast zie je drie kleuren uit de Boudoir lijn ’02 icy, 07 outta cotrol en 08 smooth’. Naast deze drie kleuren zijn er nog vijf andere kleuren in de lijn, dus maar liefst 8 verschillende nagellakjes in krachtige pasteltinten.
De Teeez couture nail lacquer kost 4,90, inhoud van 8,5 ml.

Teeez LipglossDe French kiss lipgelée bestaat uit 10 verleidelijke kleuren met en zonder parelpigmenten. De gloss heeft een yelly textuur en creëert daarmee een sexy wetlook. De geselecteerde ingrediënten zorgen er daarnaast voor dat je lippen worden verzorgt en dat je lippen onweerstaanbaar zacht worden. De drie kleuren hierboven op de foto zijn de 04 coral shine, de 05 très pink en de 10 lovely rouge.
De Teeez French kiss lip gelée kost 5,99

Teeez EyelinerDe bold eyeliner pencil heeft maar liefst 12 rijke kleuren. De eyeliner pencil heeft een waterproof formule en blijft dus de hele dag zitten. De textuur van de eyeliner pencil is creamy. Op de foto hiernaast zie je 03 glam, 04 smooth en 07 free.
De Teeez bold eyeliner pencil kost 4,79.

Teeez mascara Om je look helemaal af te maken heeft Teeez ook haar bekende mascara’s in de Boudoir lijn, namelijk de full & flirty, ssshocking length en never ending voor vrouwelijke wimpers met volume, lengte of een long lasting waterproof effect. Op de foto zie je 01 sexy full & flirty en 05 gutsy ssshocking length.
De Teeez boudoir mascara kost 6,79.

Al benieuwd naar deze fijne serie van Teeez Trendy Cosmetics? Kijk dan hier voor de verkoopadressen bij jou in de buurt. Met de leuke prijzen van Teeez kan je nog eens make-up kopen! Binnenkort kan je op Brutsellog enkele swatchen verwachten van de producten die hier op de foto staan!

www.teeez.eu

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-10 No articles on this date.