De Smaak van Rome

De Smaak van RomeBen je van plan om binnenkort een stedentrip naar Rome te gaan doen? Dan zou je zeker eens in dit boekje ‘De Smaak van Rome’ moeten snuffelen. In “De Smaak van Rome” staan namelijk de beste adressen en mooiste plekken van Rome. Zo leer je de gezelligste wijnbarretjes kennen en de lekkerste ijssalons.

Het boek begint eerst met tips over waar je het beste kan slapen in Rome, vervolgens wordt het boek ingedeeld in verschilende bezienswaardige locaties van Rome namelijk ‘Colosseum & San Giovanni in Laterno’, ‘Forum Romanum, Capitool & Santa Maria Maggiore’, ‘Campo de’Fiori & Ghetto’, ‘Phanteon’, ‘Piazza Navona’, ‘Spaanse trappen, Piazza del Popolo & Villa Borghese’, ‘Trevi’, ‘Trastevere & Testaccio’ en ‘Vaticaan & Engelenburcht’.

Over de verschillende locaties, waarvan je een kleine plattegrond krijgt, krijg je achtergrondinformatie en uiteraard foto’s. Je leest wat er in de buurt aan bezienswaardigheden zijn en er wordt de bezienswaardigheden van Rome nog even in het kort verteld. Vervolgens krijg je de fijnste adressen in de buurt van de bezienswaardigheid. Waar kan je bijvoorbeeld de lekkerste koffie drinken, het lekkerste eten of genieten van een Italiaans ijsje.

Verder vertellen Rosita Steenbeek, Gianni di Gregorio, Christina Bowerman, Guiseppina Torregrossa en David Hewson over hun Rome. Als laatste krijg je een handige culinaire woordenlijst en alle adressen in een index.

De Smaak van Rome is een klein handzaam boekje en heeft zelfs een handig leeslint. Je kan het dus zo meenemen in je handbagage om in het vliegtuig nog eens in door te bladeren. De Smaak van Rome is gemaakt door de makers van het magazine “De Smaak van Italië“, de kenners van de fijnste plekjes van Italië!

Titel: De smaak van Rome
Uitgever: Dominicus Lifestyle
Verschijningsjaar: 2011
ISBN: 9789025749866
Winkelprijs: 15,00
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-21 No articles on this date.