Noosa Amsterdam Sjaals

Noosa Amsterdam Sjaals
Na de riemen, de armbanden brengt Noosa Amsterdam deze herfst iets nieuws op de markt waarop je je chunks kan ‘klikken’. Noosa Amsterdam heeft namelijk een sjaal gemaakt. Hierop kan je je chunks klikken en door de drukknopen kan je de sjaals op verschillende manieren knopen. Zie bijvoorbeeld dit plaatje: Noosa Amsterdam Sjaal Knopen

De patronen op de Noosa sjaals zijn geïnspireerd op de Noosa chunks. De maat van de sjaal is 120 bij 120 centimeter. Er zijn vier verschillende kleuren zwart met beige print, blauw met zwarte print, grijs met zwarte print en beige met met zwarte print. Je Noosa chunks klik je op de knopen die op een stukje leer zitten. De grijze en beige Noosa sjaal zijn van 100% katoen en kosten 69,00. De blauwe en zwarte sjaal zijn van 70% katoen en 30% zijde. Deze Noosa sjaals kosten iets duurder en zijn 79,00. Bij de Noosa Sjaal krijg je een boekje met de verschillende manieren hoe je de Noosa sjaal kan knopen.

Deze herfst en winter kan je dus je sjaal helemaal uniek maken met je eigen chunks en je kan de sjaal op zoveel verschillende manieren knopen zodat het er steeds weer anders uit ziet. Leuk toch!

(820 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-11-13 No articles on this date.