Vogue Woman Hypnotic Lijn

Vogue Woman Hypnotic Lijn cream shower deodorantVogue heeft weer een nieuwe lijn op de markt gebracht: Vogue Hypnotic. Van deze lijn kan je de parfum deodorant en cream shower kopen. Net als de Vogue Girl lijn heeft ook deze Hypnotic lijn vrolijke, lieve kleuren.

Hoe Ruikt Het, Hoe voelt het?
Bij het ruiken van Vogue Hypnotic krijg ik een oosters gevoel, een sensuele geur die wat zwaarder is. De geur bevat onder andere vanille, passiebloem en jasmijn. Kortom het wordt echt een zoete sensuele geur. De parfum deodorant van Vogue Hypnotic blijft lang hangen, je hoeft niet elk uur bij te spuiten, wat uiteraard fijn is. De cream shower is subtieler van geur, toch ruik je het zeker aan je huid dat je deze geur gebruikt hebt en zeker als je de bijpassende parfum deodorant hebt gebruikt. De Vogue Hypnotic cream shower heeft een parelmoer-kleurige glans en is niet te dik en niet te dun. Je hoeft er maar een klein beetje van te gebruiken. Fijn is dat de Vogue Hypnotic cream shower pH-neutraal is en daardoor mild voor de huid. Verder zijn er geen kleurstoffen en parabenen aan de formule toegevoegd. Ook de parfum deodorant van Vogue Woman is zonder parabenen en bovendien ook zonder aluminiumzouten.

Wat vind ik er van?
De geur vind ik zelf perfect voor een avondje stappen. Net wat zwaarder dan een normale deodorant. Je hoeft dan geen parfum meer te gebruiken (een beetje deo in je haar spuiten zorgt voor een nog langer ‘geureffect’). De Vogue Hypnotic cream shower vind ik een fijne douchegel, je hoeft er niet veel van te gebruiken, het schuimt goed en de statube vind ik handig. De kleuren die gebruikt zijn passen goed bij de naam Hypnotic, sensueel, mysterieus en ook lekker girly!

Zijn er nog meer Vogue Woman Hypnotic producten?
Nee, de parfum deodorant en de cream shower zijn de enige producten in de lijn. Maar Vogue heeft nog veel meer andere geuren zoals Vogue Glamour en Vogue Girl. Ook voor heren zijn er Vogue producten te vinden.

Wat kost het?
Vogue Woman Hypnotic parfum deodorant kost 2,95 (150 ml)
Vogue Woman Hypnotic cream shower kost 2,95 (200 ml)

(31 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-18 No articles on this date.