Noosa Amsterdam Chunks Herfst 2011

Noosa Amsterdam Chunks Herfstcollectie 2011
Inmiddels heb ik ook een Noosa armband met een viertal chunks, die heb ik mijzelf geschonken en voor elke kilo die ik afval mag ik van mijzelf een Noosa chunk kopen. Ik heb er inmiddels 4 (dus al 4 kilo afgevallen). Voor mijn verjaardag ligt er ook al een cadeautje te wachten waarvoor ik een aantal chunks straks kan verzamelen. Inmiddels is de herfstcollectie van Noosa Amsterdam uitgebracht en dit zijn een twaalftal chunks, die je hierboven op de foto ziet staan.

Anasazi – De Anasazi is een prehistorische Indianen bevolking. De vrouwen van de Anasazi versierden hun aardewerken waterkannen en potten met mooie zwart-wit patronen. (geglazuurd keramiek) – 9,95

Batik Stamp – Indonesische batikstempel waarmee motieven met was op stof worden gedrukt. De stof wordt vervolgens geverfd en de patronen met was blijven onbedrukt. (metaal) – 15,95

Bodhi Leaf– Dit hartvormige blad komt van de bodhi boom en werd geschilderd op de gezichten van vrouwen en kinderen in Myanmar als bescherming tegen de zon. (steen) – 9,95

Buddha – Een gekregen boeddha geeft geluk omdat het gebaar van het geven van een boeddha waarde toekent. De boeddha staat voor goedheid en persoonlijke ontwikkeling. (steen) – 9,95

Butterfly – De vlinder is een positief symbool van schoonheid. (metaal) – 15,95

Hedera – Hedera staat symbool voor trouw en eeuwig leven, doordat deze plant zich aanhecht en nooit de groene kleur verliest. De oorsprong van deze klimplant ligt in het tropisch regenwoud. (metaal met malachiet poeder) – 12,95

Malachite – Malachiet vertegenwoordigt trouw in liefde, vriendschap en relaties. De naam van dit mineraal is afkomstig uit het Grieks en verwijst naar de kleur van de malve. (malachiet poeder steen) – 9,95

Om – Om is het symbool voor Hhet Hindoe geluid en staat voor de drie toestanden van de mens: waken, slapen en dromen. Als amulet helpt dit symbool rust en vrede te vinden. (messing met lapis poeder) – 12,95

Paloma -Paloma of duif staat symbool voor de boodschap liefde en onschuld. Als de duif wordt afgebeeld op een olijftak staat het voor vrede en verzoening. (metaal met synthetisch poeder) – 12,95

Sankha – Sankha ofwel schelp van de overwinning. Als je op de schelp blaast, dan worden kwade geesten verdreven (messing met turkoois en synthetisch lapis) – 12,95

Souk Tile – een ‘souk’ is een Arabische markt. De tegels met bloemschilderingen worden als decoratie gebruikt aan wanden of tegen het plafond op deze markten. (keramiek – paars/groen) – 9,95

Dit zijn ze dus de nieuwe chunks in de herfstcollectie 2011 van Noosa Amsterdam, en oké de Noosa chunks zijn misschien duur, je moet ze eigenlijk gewoon sparen en jezelf er bijvoorbeeld één cadeau geven bij bijzondere gelegenheden of gewoon cadeau vragen! In ieder geval heb je met een Noosa armband of Noosa riem iets unieks, want wie zou nu net dezelfde combinatie aan chunks dragen een kan van 1 op de …? Bij deze leuke webshop “Bij’Tij” vind je alle Noosa Chunks, en helemaal handig het wordt gratis verzonden binnen Nederland.

(81 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-12 No articles on this date.