De Smaak te Pakken door Jill Mansell

De Smaak te Pakken - Jill MansellSmaak te pakken van Jill Mansell is weer zo’n boek die ik van haar gewend ben, een chicklit die je gewoon uit wil lezen omdat je wil weten hoe het af gaat lopen terwijl je eigenlijk al weet dat het goed gaat aflopen. Maar hoe loopt het precies af blijft dan knagen.

Over De Smaak te Pakken
De smaak te pakken gaat over Ellie, haar man is door een auto-ongeluk tijdens slecht weer overleden. Ze heeft moeite om weer haar eigen leven op te pakken. Haar schoonvader helpt haar aan een beter appartement, en zelf trekt ze de stoute schoenen aan en solliciteert als assistente bij een zakenman, die ook nog eens aantrekkelijk blijkt te zijn. Ze wordt afgewezen, maar als de assistente plotseling afhaakt die wel was aangenomen dan mag Ellie de assistente worden van Zack.

Wat vind ik van het boek?
De spanning is te voelen, alleen mogen ze geen relatie aangaan vinden ze beiden. Zack heeft nog een aan-uit relatie en Ellie rouwt nog om haar man. Al denkt Zack dat haar schoonvader haar vriend is, of toch die beste vriend van haar man of die ene jongen waar ze wel eens mee uit gaat. Daarnaast helpt Ellie haar buurvrouw in nood, zij heeft een affaire met een getrouwde man, die er kennelijk wel meer scharreltjes op na houdt. Komen Zack en Ellie uit eindelijk bij elkaar en leven zij nog lang en gelukkig? Een aanrader als je van echte onvervalste romantiek houdt, deze chicklit van Jill Mansell heeft alle ingrediƫnten.

Titel: De smaak te pakken
Auteur: Jill Mansell
Uitgever: Sijthoff
Verschijningsjaar: 2011
ISBN: 9789021876580
Genre: Chicklit
Winkelprijs: 17,95
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!

(21 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-10 No articles on this date.