Wreck This App

Wreck This App Keri SmithHet boek Wreck this journal ken je misschien wel en wie weet heb je dat boek al zelf goed mishandeld. Nu is er voor de iPhone en iPad “Wreck this app“.

Met wreck this app kan je je uitleven met vingerafdrukken, kan je foto’s “mishandelen” en met de verschillende tools in de applicatie kan je verven en met “vloeistof” verven zodat het alle kanten op druipt in je scherm (uiteraard gebruik je geen echte vloeistof bij je iPad/ iPhone). Er zijn zo’n 50 opdrachten in de app en als je iets hebt uitgevoerd kan je het uploaden naar Facebook of Flickr. Maar eigenlijk moet je gewoon de video bekijken wat Wreck this app allemaal kan. Een app die, als je al fan was van Wreck this Journal gewoon moet hebben!

Wreck this app is te downloaden in de iTunes store en kost $4,99.

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-10 No articles on this date.