Vreemde Liefde door Loes den Hollander

Vreemde Liefde - Loes den HollanderVan het boek ‘Vreemde Liefde’ van Loes den Hollander wist ik eigenlijk vooraf niet dat het allemaal korte verhalen waren. Verhalen van een paar pagina’s. De verhalen in dit boek gaan inderdaad zoals de titel al zegt over echt vreemde liefdes, maar eigenlijk zijn het liefdes van vrouwen die bijvoorbeeld je buurvrouw zijn.

Verhalen in het boek zijn bijvoorbeeld het verhaal van een receptioniste in een verzorgingstehuis die helemaal valt voor de regiodirecteur, hij ziet haar ook zitten tot het allemaal een stap te ver gaat en zij verdacht wordt hem te stalken en het verhaal van een oudere vrouw die eigenlijk een verstandshuwelijk had met haar man, en na jaren getrouwd te zijn geweest wil zij eindelijk vrijheid maar hoe moet zij dit oplossen.

Zelf vond ik dit boek maar mwah, ik lees liever de thrillers van Loes den Hollander. Van sommige verhalen had ik wel zo iets van daar wil ik meer vanaf weten. ‘Vreemde Liefdes’ van Loes den Hollander is leuk maar meer ook niet.

Titel: Vreemde Liefde
Auteur: Loes den Hollander
Uitgever: Karakter
Verschijningsjaar: 2009
ISBN: 9789061126294
Genre: Literaire Thriller
Winkelprijs: 12,95
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!

(66 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-22 No articles on this date.