Noosa Amsterdam Armbanden, Riemen & Chunks

Noosa Amsterdam armbandKen jij het merk Noosa Amsterdam al? Ik niet totdat Britt het voor haar verjaardag kreeg. Zij kreeg de Noosa Amsterdam armband in ‘grey’, de Noosa Amsterdam riem small in ‘antique black’ en een aantal chunks. Wat een stoere armband en riem zijn het, en elke keer weer anders. Een andere chunk, een andere volgorde … Helemaal leuk dus.

Noosa Amsterdam is bedacht door Alette en Nathalie, zij wilden een echt bijzondere riem op de markt brengen, want tassen en sieraden vind je bijna op elke straathoek. Maar een bijzondere riem, die je helemaal naar je eigen smaak kan ‘pimpen’.

Noosa Amsterdam riem breedDe dames hebben veel gereisd en hebben veel culturen ontdekt en dat zie je terug in de verschillende chunks die er zijn. De naam Noosa komt overigens van een plaatsje in Australië, waar beiden erg van onder de indruk van zijn. Amsterdam is natuurlijk de thuisbasis.

Noosa heeft in het assortiment 5 verschillende riemen, smal, breed, allover, x-breed en de dubbel en dat in 7 verschillende kleuren leer. Op de small kan je 6 chunks plaatsen, op de breed heb je 2 rijen met chunks, op de all-over kan je de chunks over de hele riem plaatsen, de x-breed heeft 3-rijen chunks en de dubbel is een riem die je twee keer om je heen kan slaan.

Noosa Amsterdam chunksEr zijn 2 verschillende armbandjes, de enkele en de dubbele. De enkele is in 7 kleuren leer verkrijgbaar en de dubbele in vier kleuren leer. Op de enkele armband klik je 3 chunks, op de dubbele armband 6 chunks.

Maar wat zijn dat nu die chunks? De chunks zijn een soort van drukknoopjes die je aan je riem of armband vast kan klikken. De chunks hebben verschillende kleuren, motieven en zijn van verschillende soorten materiaal gemaakt zoals van hout, bot en semi-edelstenen. De motieven zijn gebaseerd op motieven uit verschillende culturen. Daarnaast zijn er met feestdagen ook speciale chunks verkrijgbaar, zoals met moederdag of met de kerstdagen. Hieronder zie je alvast wat de chunks voor de kerst 2011 gaan worden (ze zijn vanaf november tijdelijk verkrijgbaar).

Wat overigens leuk is is dat je je Noosa Amsterdam riem of armband op de Noosa site zelf kan samenstellen, daarna moet je wel naar een winkel of webshop gaan om het aan te schaffen, of je vraagt het gewoon cadeau. Een chunk voor een speciale gelegenheid, altijd leuk toch, gelijk een klein aandenken aan iets speciaals!

Noosa Amsterdam Christmas 2011 chuncks

Bekijk hieronder een uitzending van ‘Ik begin voor mezelf’ over Noosa Amsterdam

(213 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-12 No articles on this date.