Chanel Chic door Lauren Weisberger

Chanel Chic - Lauren WeisbergerDe boeken De Duivel draagt Prada en Gossip & Gucci vond ik leuke boeken, daarom wilde ik ook dit boek ‘Chanel Chic’ van Lauren Weisberger lezen. Alleen dit boek vond ik een stuk minder dan haar eerdere boeken. Een verhaal wat niet lekker loopt, soms langdradig is en de hoofdstukken soms gewoon echt te lang. Jammer.

Het boek gaat over Emma, Adriana en Leigh, drie vriendinnen. Als Emma aan de kant wordt gezet door haar vriend Duncan voor een jongere dame besluiten de dames dat hun leven moet gaan veranderen. Emma wil geen lange relaties meer en haar weg volgen in haar culinaire carrière. Adriana wil juist een langere relaties en Leigh twijfelt of zij echt wil trouwen met haar liefde.

Uiteraard loopt alles niet zoals gepland, zo wordt Leigh verliefd op die vervelende auteur die zij moet begeleiden. Zijn de one-night stands van Emma niet wat ze er van had verwacht en is het voor Adriana wel erg nieuw zo’n vaste relatie.

Dit boek vind ik zoals ik al eerder zei niet echt een aanrader, het verhaal kwam me op sommige vlakken wel erg bekend voor.

Titel: Chanel Chic
Auteur: Lauren Weisberger
Uitgever: Boekerij
Verschijningsjaar: 2009
ISBN: 9789022551950
Genre: Chicklit
Winkelprijs: 12,50
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-21 No articles on this date.