To Do List Blog

To Do List Blog
Lijstjes, je kan er genoeg maken, natuurlijk je boodschappenlijstje en bijvoorbeeld lijstjes met dingen die je wilt doen voordat je 40 wordt, de vijf dingen waarin je helemaal vrolijk van wordt en de dingen die je dagelijks moet doen.

Dit soort lijstjes verzamelt Sasha Cagen, Amerikaanse schrijfster, en zij publiceert deze lijstjes sinds december 2010 elke maandag op haar blog ‘To Do List Blog’. De lijstjes die worden gepubliceerd zijn van totaal onbekende mensen, zijn handgeschreven en Engelstalig. Eerdere lijstjes zijn trouwens al gepubliceerd in haar to-do list boek.

Eigenlijk dus wel een leuk idee, zou er al een Nederlandstalig blog zijn waar iedereen zijn of haar lijstjes heen stuurt van boodschappenlijstje tot …? Misschien moet ik dat maar op mijn to-do lijstje zetten, het starten van een blog met lijstjes.

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-22 No articles on this date.