Geluksblind door Marian Mudder

Geluksblind - Marian MudderGeluksblind is het debuutboek van actrice Marian Mudder, een chicklit/ roman over een getrouwde vrouw waarvan het leven op het punt staat drastisch te veranderen.

Het boek draait om Isabelle, zij is al jaren ongelukkig in haar huwelijk met Mare, alleen durft zij niet de stap te zetten om te scheiden. Maar dan hoort ze per ongeluk, door het broekzak bellen, een intiem onderonsje van haar man en zijn minnares. Ze vertrekt en trekt tijdelijk in in een appartement van een vriend van een vriendin van haar. Van haar oud-buurvrouw krijgt ze een dvd van ‘the secret’ mee en dat lijkt haar ogen te openen. Door gewoon positief te zijn gaat er een wereld voor haar open. Een reisje naar een verre bestemming als fotografe met haar vriendin, een snelle ‘one night stand’ met een makelaar en ze ontmoet haar soulmate Mads. Maar blijft alles zo op rolletjes lopen, of is ze echt geluksblind?

Het boek wordt in een sneltrein vaart geschreven, met allemaal korte hoofdstukken. Dat maakt het een beetje hak op tak. Er gebeuren genoeg dingen in het boek wat ook in het echte leven ook gewoon kan gebeuren. Niet echt een ‘must-read’, maar wel leuk voor zo even tussendoor.

Bekijk hieronder een video waarin Marian Mudder een stukje voorleest uit ‘Geluksblind’:

Titel: Geluksblind
Auteur: Marian Mudder
Uitgever: A.W. Bruna
Verschijningsjaar: 2009
ISBN: 9789022995730
Genre: Chicklit
Winkelprijs: 17,95
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-23 No articles on this date.