Zalando Shoplog

zalando logo nederlands50 Euro shop tegoed, dat is altijd mooi meegenomen. Ik had al eerder wat bij Zalando besteld en was toen al tevreden over de afhandeling van de bestelling, enige minpunt was toen dat de zending wat lang op zich liet wachten, maar goed het was rond de feestdagen en meer webwinkels hebben er toen last van gehad. Deze keer ging de verzending super snel, vrijdagavond besteld, zaterdag al melding dat de spullen klaar voor verzending was en dinsdag werd het al bezorgd door Selektvracht op het adres wat ik had aangegeven tijdens de bestelling.

Zalando ken je wel van de “irritante’ reclame op tv, de gillende man als de postbode weer een pakketje brengt van Zalando, de naakte mensen op een naturistencamping waar ook een een pakketje heen gaat. Weet je ook dat Zalando bekend staat om zijn grote aanbod ‘schoenen online‘ en heel veel andere artikelen? Neem eens een kijkje genomen in hun webshop. Je kan daar terecht voor al je schoenen, voor jezelf, man en kinderen, maar ook voor kleding, ook kinderkleding en accessoires, heel veel beauty-artikelen en van alles voor je sport. Daarnaast kan je bij Zalando ook terecht voor bekende merken zoals onder andere mijn favorieten Desigual en Esprit en kan je ook lekker in de sale leuke dingen shoppen in de outlet shop.

En wat heb ik allemaal geshopt bij Zalando? Dat zie je al op onderstaande foto:

Blowfish Only Tokyo Milk Kings & Queens Zalando

Natuurlijk schoenen, want dat hoort gewoon bij Zalando. Ik zag deze schoenen van Blowfish in de shop en ze leken me echt erg lekker lopen. Daarbij waren ze in de sale en was er nog een paar in mijn maat. Deze schoenen van Blowfish vallen wel klein uit, toen ik ze uit de doos haalde had ik zoiets van uhm pas ik ze wel, maar gelukkig ze zaten als gegoten en lopen zalig!

In de Zalando kleding shop vond ik dit leuke tshirt van Only met er op plaatjes en teksten over hoe je een strik precies strikt, maar dan in het Frans.

In de beauty shop kocht ik nog 2 leuke zeepjes van Tokyo Milk, het kleine zeepje met cupcakes op de verpakking, want tja mijn logo is nu eenmaal een cupcake en een zeep van Kings & Queens ‘Neferetti’ op basis van honing. Het pakketje rook dus erg lekker toen ik het open maakte!

(16 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 gedachten over “Zalando Shoplog

 • donderdag, 21 juli 2011 om 15:24
  Permalink

  Zalando is zeker goed bezig. Zowel online als offline zijn ze hard aan de weg aan het timmeren. Toch word je vaak wel overspoeld met Zalando. Maar de website is heel goed ingericht. Leuk artikel!

 • maandag, 14 mei 2012 om 14:26
  Permalink

  Irritante reclame 😉 maar het gaat erg goed met het bedrijf. Een van de snelst groeiende bedrijven in 2011

Reacties zijn gesloten.

Verleden
 • 2017-12-12 No articles on this date.