Kneipp Shampoo

Kneipp Shampoo
Sinds kort heeft Kneipp shampoos en conditioners in het assortiment. Dat was precies hetgeen wat nog in het Kneipp assortiment miste. Er zijn 6 shampoos en 2 conditioners in het assortiment. Zelf heb ik de kamille en oranjebloesem shampoos getest.

Hoe Ruikt Het, Hoe voelt het?
De shampoo is gewoon een shampoo qua substantie. Het ruikt fijn, lijkt als op aromatherapie voor je haar. Kamille om rustig, minder gestrest van te worden en de oranjebloesem om je fit en vitaal te maken. De shampoo schuimt goed en spoelt ook goed uit. Van de flesjes in deze vrolijke kleuren zou je wel alle flesjes willen hebben vanwege de vrolijke kleuren.

Wat vind ik er van?
De Kneipp shampoo vind ik zoals ik al eerder zei aromatherapie voor je haar, zeker een verwennerij. Van het flesje wordt je al vrolijk door de gebruikte kleuren. Daarnaast doet de shampoo ook wat het belooft op de verpakking. De oranjebloesem shampoo zorgt voor veerkracht en extra volume en dat hebben Britt en ik beide gemerkt. Ik heb echt kort haar en Britt halflang en beide hadden ietwat meer volume zonder gebruik van styling producten. De kamille shampoo zorgt voor zacht en glanzend haar, en inderdaad het haar is zeker zacht.

Zijn er nog meer Kneipp shampoos en conditioners?
Naast de oranjebloesem shampoo, voor veerkracht en volume van normaal haar en de kamille shampoo voor zacht en glazend haar is er ook een amandel shampoo voor intensieve verzorging, lavendel voor vitaliteit en glans, granaatappel voor stralende kleur en wilde roos voor zichtbare volume. De amandel en kamille shampoo heeft ook een conditioner om de verzorging van je haar helemaal af te maken.

Wat kost het?
De Kneipp Shampoo kost 5,99 voor 200 ml, maar let op de acties bij de verschillende drogisterijketens, ook de Kneipp shampoos en conditioners zijn met enige regelmaat in de aanbieding!

Goed om te weten is dat de Kneipp shampoos dierproefvrij zijn (vernam ik via Twitter, waarvoor dank)

(336 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Eén gedachte over “Kneipp Shampoo

  • woensdag, 15 juni 2011 om 12:38
    Permalink

    Deze shampoos lijken me geweldig. Zodra ze in de aanbieding zijn, zal ik er 2 gaan proberen.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-22 No articles on this date.