Catalina Estrada Schoolpakket

Catalina Estrada SchoolpakketDeze leuke tas, make-up tasje en schriftjes van Catalina Estrada heb ik een tijdje geleden gewonnen op de site van TheBellJar. Niet voor mijzelf maar voor Britt, die dit wel verdiende zo aan het eind van het schooljaar. Zelf wist ik niet zeker of het mijn Britt was die gewonnen had, maar dat bleek wel toen de dinsdag naar Pinksteren het pakket was afgeleverd bij onze buren.

In het pakket zat, zoals je op de foto ziet, een Catalina Estrada school shopper, een etui / make up tasje (want er zit een spiegeltje in) en 3 schriftjes van A6 formaat. Alles komt uit de collectie voor dit schooljaar, schooljaar 2011/2012.

Het merk Catalina Estrada staat bekend om zijn kleurrijke en een beetje dromerige illustraties, zeker een merk voor jonge meiden! Ben je benieuwd naar de hele collectie van Catalina Estrada? Blader hier door de collectie bij het Stationary Team! Naast deze leuke dingen is er ook een agenda, sleutelhangers, schriftjes in verschillende maten en ook andere etuis en tassen van dit leuke merk!

(13 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-10 No articles on this date.