100% Frans App & Book

100% Frans, Spaans, Duits, Portugees, Engels, Italiaans App&Book
De vakantie staat weer voor de deur en vaak gaat de vakantie buiten de Nederlandse grenzen. Om dan niet in steenkolenboeren Frans iets te bestellen in een restaurant is er nu het handige boekje 100% Frans en een bijbehorende iPhone app. Het boekje is in ieder geval handzaam en past zo in je handtas. Zoek wat je wilt vragen en de juiste Franse zin inclusief uitspraak staat erbij, zo heb je in ieder geval geen spraakverwarring op vakantie.

100% Frans iPhone App
Het 100% Frans boekje start eerst met een legenda van de fonetische uitspraak, zeg maar hoe de precieze klank is van letters. Vervolgens is het boekje ingedeeld in ‘algemeen’, ‘praatje maken’, ‘help!’, ‘van a naar b’, ‘betalen’, ‘bellen & internet’, ‘overnachten’, ‘sightseeing’, ‘shoppen’, ‘eten & drinken’, ‘fun & flirt’ en een woordenlijst. Handige zinnen staan in het boekje zoals het in het Frans geschreven wordt en geschreven zoals je het in het Frans hoort uit te spreken. Geen spraakverwarring meer dus.

Om het allemaal nog makkelijker te maken is naast het boekje ook een app voor je mobiele telefoon gelanceerd. Hiermee kan je de zinnen gewoon laten uitspreken door je telefoon, als je het bijvoorbeeld niet aandurft om iemand in het Frans aan te spreken. Daarnaast kan je ook plaatjes laten zien van wat je nu precies bedoeld. Kortom een goede aanvulling op het boek.

Naast 100% Frans is er ook een app & book verkrijgbaar in de talen Duits, Engels, Italiaans, Portugees en Spaans. Kortom de Europese talen zijn goed vertegenwoordigd. Ook zijn er 100% reisgidsen naar diverse bestemmingen te koop. Neem daarvoor een kijkje op de 100% Travel Site.

Klik hier om de 100% Frans iPhone app te downloaden in de iTunes store. De app is ook te downloaden voor smartphones met het Android besturingssysteem.

Titel: 100% Frans
Uitgever: MoMedia
Verschijningsjaar: 2011
ISBN: 9789057675010
Winkelprijs: 5,95
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!

(18 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-22 No articles on this date.