THERME Skincare Hammam Dry Oil Spray

THERME Skincare Hammam Dry Oil SprayDe THERME Skincare Hammam dry oil spray komt uit de wereldkuren lijn ‘Hammam‘. Deze dry oil spray, welke als basis pure olijfolie heeft, is een perfecte afsluiter van het Oosterse reinigingsritueel. De verstuiver zorgt voor een gelijkmatige verspreiding en de subtiele geur laat je nog even nagenieten.

Hoe Ruikt Het, Hoe voelt het?
De THERME Skincare Hammam dry oil spray breng je op met een verstuiver. De geur is subtiel, heeft als toon cederhout, een beetje vergelijkbaar met sommige wierook. De olie trekt snel in, waardoor je huid gelukkig niet vet aanvoelt. Na gebruik voelt je huid zacht aan.

Wat vind ik er van?
Wat een fijn product is deze THERME Skincare hamman dry oil, een perfecte afsluiter van een ontspannend bad bijvoorbeeld. Door de subtiele geur kan je nog fijn nagenieten en het je huid voelt na gebruik van de dry oil spray echt zacht aan. Een aanrader dus!

Zijn er nog meer producten in de THERME Skincare Hammam lijn?
Uiteraard zijn er meer producten in de Hammam lijn. Naast de Hammam dry oil spray vind je in deze lijn ook de Hammam badolie wat zorgt voor een weldadig aromabad en zorgt voor een heerlijk zachte en soepele huid. De Hammam olive shower wat de huid optimaal reinigt en verzorgt, de Hammam black mud scrub welke een basis heeft van donkere lavamodder en zorgt voor een diepgaande reiniging en last but not least de Hammam massage olie met ontspannende en verwarmende eigenschappen. Met deze producten maak je dus van je eigen badkamer een eigen mini-hammam.

Wat kost het?
THERME Skincare Hammam dry oil spray kost 6,59 voor een flesje van 100 ml.

(11 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-21 No articles on this date.