THERME Skincare Bali Flower Vulcan Scrub

THERME Skincare Bali Flower Vulcan ScrubRelaxen thuis onder de douche is zo fijn, THERME Skincare heeft verschillende lijnen voor de thuis-spa, één van die lijnen is ‘Bali Flower’. De lijn vindt haar oorsprong in de Balinese natuur. De bronnen zijn de spirituele vulkaan op Bali en bloemen, kruiden, rijst en oliën uit de binnenlanden van Bali. Je ruikt fijne bloemengeuren met een vleugje vanille. Uit deze lijn heb ik de THERME Skincare Bali Flower Vulcan Scrub getest.

Hoe Ruikt Het, Hoe voelt het?
De Bali Flower Vulcan Scrub heeft een subtiele bloemengeur, niet overdreven aanwezig dus, maar het geeft je wel dat luxe en relaxte gevoel. Het ziet er uit als een dikke roze gel met zand er in. Als je het op een vochtige huid aanbrengt voel je het vulkanische zand redelijk goed. Daarnaast gaat het schuimen dus eigenlijk kan je het als scrub en douchegel te gelijk gebruiken. In de gel zit Balinees vulkanisch zand om je dode huidcellen en andere onzuiverheden te verwijderen en orchidee-extract in combinatie met rijstmelk en sojaolie zorgen er voor dat je huid gehydrateerd wordt.

Wat vind ik er van?
De Bali Flower Vulcan Scrub is een fijne scrub, zoals geadviseerd heb ik het 2x in de week gebruikt en dat is prima voor een zachte huid. Aan te raden is om eerst je huid vochtig te maken, je huid te scrubben en het daarna af te spoelen onder de douche. Gebruik je het al douchend, dan heeft de scrub weinig effect en doet het meer dienst als douchegel. Gebruik de scrub dus op de juiste manier om er optimaal gebruik van te maken. Door het gebruik van de Bali Flower Vulcan Scrub heb ik wel een merkbaar zachtere huid gekregen. De Bali Flower Vulcan Scrub is dus zeker een aanrader.

Zijn er nog meer producten in de THERME Skincare Bali Flower lijn?
Natuurlijk! Naast de Bali Flower Vulcan Scrub is er een Bali Flower Satin Shower, een fijne douchegel voor een verzorgde en geurende huid. De Bali Flower Moisturizing Oil een melkachtige bodyolie voor intensieve hydratering en verbetering van de elasticiteit van de huid en de Bali Flower Bath Olie om te genieten van een fijn aromabad wat daarnaast zorgt voor een zijdezachte en soepele huid. Kortom een fijne lijn.

Wat kost het?
Een tube Bali Flower Vulcan Scrub van 200 ml kost 8,49. Regelmatig zijn er aanbiedingen bij de drogist te vinden!

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-11 No articles on this date.