The Secret voor Jongeren door Paul Harrington

The Secret voor Jongeren - Paul HarringtonAl een tijdje was Britt op zoek naar dit boek, ze moest en zou dit boek in haar bezit krijgen en oké je kan dit boek gewoon bij Bol.com bestellen, maar gewoon ergens onverwachts tegen komen vind ik eigenlijk veel leuker en ‘The Secret voor jongeren’ kwam ik ook onverwacht tegen terwijl ik er niet meer op zoek naar was. Uiteraard heb ik het boekje meegenomen voor Britt en heb ik er zelf even ook in gebladerd.

The Secret voor jongeren is een soort van mindfulness boek speciaal gericht op jongeren en is gebaseerd op het boek van Rhonda Byrne ‘The Secret‘. De producent van de film, die werd gemaakt naar aanleiding van het boek ‘The Secret’, Paul Harrington, wilde ook een boek voor jongeren schrijven over The Secret.

Waar draait het om in ‘The Secret voor jongeren’? The Secret gaat uit dat alles energie is, ooit bewezen door Albert Einstein, en als je zelf positieve energie uitstraalt zal je ook positieve energie terug ontvangen en dat kan op allerlei gebied zijn. Op gebied van vrienden, conditie, betere cijfers noem maar op. Hoe die positieve energie werkt en hoe je het kan toepassen wordt in dit boek uitgelegd. Na de uitleg van de principes van ‘The Secret’ laat het boek zien hoe je ‘The Secret’ kan toepassen op geld, relaties, gezondheid, de wereld, jezelf en het leven. Jongeren die deze principe al gebruiken vertellen hun verhaal over hoe het hun leven aanpast.

Het is dus eigenlijk een beetje een boek wat je op andere gedachten wil brengen, negatieve gedachten bezorgen je slecht en positieve goeds. Oké als je positiviteit uitstraalt ben je vrolijker, voel je je fijner en maak je makkelijker vrienden. Maar of je nu ook er gezonder van kan worden of opeens hogere cijfers krijgt of je zakgeld word opeens door al je positiviteit verhoogt, ik vraag het me af.

Bekijk hier de boektrailer van ‘The Secret to Teen Power”

Bekijk hier een boektrailer van ‘The Secret” van Rhonda Byrne (het boek voor volwassenen)

Titel: The Secret voor Jongeren
Auteur: Paul Harrington
Uitgever: Kosmos
Verschijningsjaar: 2010
ISBN: 9789021547794

(13 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-12 No articles on this date.